zaterdag 29 december 2012

Beste oudjaar...

Ik zal je best een beetje missen straks. Natuurlijk, je was ook niet altijd even vriendelijk voor mij. Je begon dit jaar door 2 familieleden af te pakken. Da's natuurlijk niet leuk, maar oké, het hoort natuurlijk wél bij het leven.

Daarna kreeg mijn schoonmoeder slecht bericht. Een tumor in haar long. Gelukkig was je voor haar mild. De operatie ging goed en op het moment is ze volop aan het herstellen. Dat herstellen kon niet helemáál in jouw tijd, maar goed, we zullen zien wat je opvolger brengt. Ik heb goede hoop!

Hier thuis ging alles gewoon z'n gangetje. Een hond extra, de eerste maanden van je. Heel leuk, maar helaas voor Tukker niet te doen. Gelukkig kon Pepper naar mijn schoonzus, inmiddels is ze weer gewoon bij schoonmamma.

En er waren ook leuke dingen. Mirte slaagde voor haar VWO, en na veel wikken en wegen koos ze de juiste studie. Ze zit er goed. Ik ging met haar nog naar Scheveningen, was erg leuk! We kijken er met plezier op terug. En toen we terug kwamen kwam ie ons bij het station ophalen:

Pino! We kochten hem met kapotte motor, dat wel, maar Jan kan gelukkig veel. En zo kwam het dat we in je zomer met heel veel plezier uitstapjes maakten in het gele monster. Barbecueën aan de IJssel, maar ook naar de camping:
En in oktober naar Texel. Binnenkort gaat Pino dienst doen als verhuiswagen, voor Mirte.

Mirte heeft een plekje in Utrecht gevonden. Niet groot, 7 vierkante meters, maar, zoals ze zelf al zegt: 7 vierkante meters méér dan ze voorheen had, en zo is het maar nèt! Midden januari hoopt ze erin te zitten. Ik denk maar zo dat dát wel gaat lukken...

Voor Fleur was je ook goed. Zij veranderde van studie. En dat was een prima zet! Ze heeft momenteel een cijferlijst waar je U tegen zegt! Gemiddeld een 8, zegt dat genoeg? En dat allemaal doordat ze nu doet waar haar hart ligt. Zo hoort het ook!!

En Junior.. Junior zit in het examenjaar. Hij gaat ook prima, geen onvoldoende te zien op z'n lijst. Ook de keuze voor de vervolgopleiding maakte hij. ICT mediavormgever interactief. Poeh... een hele mond vol. Eind januari staat er een uitnodiging op het ROC op het programma. Komt vast allemaal goed!

Jan gaat volgend jaar het laatste jaar in Nijmegen werken. Er komt nog een opleiding aan. Het bedrijf zorgt, ondanks dat de fabriek waar ie werkt dicht gaat, goed voor z'n mensen. De crisis slaat nu eenmaal toe, 't is niet anders. Maar hij wordt niet met lege handen weggestuurd, dat is toch iets om dankbaar voor te zijn. Hopelijk zorgt je opvolger voor nog een mooie tijd met de collega's.

En ik? Nou ja, kastje per dag was een succes, en het geefproject geeft me ook veel voldoening. Voor je opvolger heb ik wat dingetjes in gedachten, ik hoop dat ik de kans krijg ze te realiseren. Ik weet nog niet precies in welke vorm ik ze ga gieten, maar feit is dat ik energie genoeg kreeg van alle goede dingen die je mee bracht!

Dus, oud jaar, dankjewel! Dankjewel voor de flow, die ik weer op kon pakken! En natuurlijk voor de voorspoed op dit blog! Ik hoop heel erg, en niet alleen voor mezelf, laat dat duidelijk zijn, dat je opvolger net zo goed voor ons is als jij was! Het ga je goed!!!

9 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig jaar overzicht en wat fijn dat het en met Jan en met de 3 kinders en Tukker zo goed gaat en jezelf goed in je vel zit.
  Heerlijk gevoel dat je zo het eind van het jaar kunt afsluiten...
  Ik wens je een fantastisch 2013 en voor allen een hele goede gezondheid en een gezellig blogjaar.
  Liefs, Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Trudy,
  Jeetje, wat heb je dit leuk geschreven zeg, om zo afscheid te nemen van een jaar vol ups en downs... Ik wens voor jou en je hele gezin dat het nieuwe jaar allemaal moois gaat brengen. Natuurlijk wens ik dit voor iedereen die je lief is....
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi verhaal. Geweldig zelfs.
  Hele fijne jaarwisseling en een goed 2013.
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Trudy, leuk zeg zo'n jaaroverzichtje, gegoten in een afscheidsbrief!
  ik wens jou en jouw gezin voor 2013 erg veel positieve energie, liefde en vriendschap! Het ga jullie goed in 2013!
  groetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk beschreven Trudy.
  Ik hoop dat het nieuwe jaar veel goeds in
  petto heeft voor je.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi gedaan Trudy, echt leuk om zo te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je mooi het jaar doorgewandeld met alle gebeurtenissen erin... Ik hoop dat het nieuwe jaar veel goeds voor iedereen in petto heeft!

  Groetjes, Puck

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen Trudy! Ik wens jou en je geliefden een heel goed 2013 met heel veel leuks!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...