donderdag 27 december 2012

Nog even dit...

Het maakt veel los, het eerste blogje wat ik vandaag schreef. Dat zie ik aan de reacties. Maar dat verbaast me ook niet hoor, ´t is tenslotte een beladen onderwerp. Vooral voor de mensen die nog midden in "het proces" zitten.

Daarom lijkt het me handig om even een oud blogje te linken. Ik moet er bij vertellen dat dit al bijna 2 jaar geleden geschreven is, dat wel. Maar ik kan je er ook bij vertellen dat het verhaal zich vervolgt, en het alles een steeds groter succes wordt (even afkloppen hoor, zo realistisch ben ik ook nog wel :)).

Voornamelijk voor de mensen die het allemaal eventjes niet zo zien zitten momenteel:

Jan's succes. Klik.

Lees het en misschien put je er hoop uit!!

5 opmerkingen:

 1. Dit logje van bijna 2 jaar geleden ken ik nog heb nog even op die van vandaag gereageerd.
  Wat ben je overigens druk met bloggen vandaag !!! ;-)
  Het is ook zo'n echte rommeldag na kerst hihi
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms is het gewoon fijn dat je weet dat er in andere bloglandhuisjes ongeveer hetzelfde speelt en er dus herkenbaarheid is terwijl je in het dagelijks leventje juist vaak tegen onbegrip aanloopt.

  Ik werk deels met deze doelgroep dus is het me allemaal niet zo vreemd, sta mijn mannetje, maar da's toch even anders als het om je eigen puber gaat en ziet dat die een traject in gaat waar je eigenlijk liever met een grote boog omheen was gegaan.

  Fijn dat jij er juis vandaag even over blogde Trudy, voelde gewoon als steuntje in de rug -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel Trudy, dit had ik even nodig hoor! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo herkenbaar, ze is nu 19,5 en ik blijf begeleiden, ondersteunen en uitleggen.... ze is nu een paar dagen bij haar vriend. rust overvalt ons thuis... lieve groet Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel. Onze Jip zit nu net een half jaar op zijn plek op Speciaal onderwijs, en nu moet ik met pijn in mijn hart alweer gaan kiezen voor het VO. School begeleid ons daarin, gelukkig. Ik hoop over een paar jaar ook een succesverhaal te kunnen schrijven. Ik heb je linkjes gelezen... dank hiervoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...