dinsdag 25 december 2012

Oh heerlijk...

Is het eerste kerstdag en iedereen gaat hier z'n eigen gang... Mirte is aan de studie gegaan. Zij heeft nog genoeg stampwerk te verrichten. Begin Januari komt er een tentamen om de hoek kijken. En ze moet in deze vakantie ook nog werken en shoppen voor haar nieuwe kamer, en en

Fleur gaat aan de slag met haar pas gekregen knutselspulletjes. Vanochtend maakte ik een ontbijtbuffet klaar. Compleet met iets lekkers voor de koffie erbij, en zo gingen ontbijt en koffie naadloos in elkaar door.  Tijdens het eten pakten we cadeautjes uit, die onder de boom lagen. En Tukker was druk met het pakpapier, zo was er voor hem ook iets leuks!


Tsja...

Ik kreeg een klein springvormpje van 20 cm. doorsnee. Makkelijk als je eens een taart wil maken en er niet zoveel thuis zijn om 'm te helpen opeten... Ook kwamen er nog leuke dingen om zeepkettingen te maken uit de papiertjes. Ik ga ermee aan de slag, jullie zien de resultaten vanzelf voorbij komen!

Junior zit lekker op zijn eigen stek. Achter de computer, aan de klets met z'n vrienden. Hij komt vanzelf in beeld als ie honger of dorst krijgt.

Jan vertrok in Pino naar z'n werk. Een paar plakken kerstbrood en een bak erwtensoep in de tas. Ook ging het autotijdschrift mee dat voor hem onder de boom ligt. Stel je toch voor dat daar tijd voor is tussendoor...

En zo had ik zomaar tijd voor een stukje op de blog! Heerlijk zo wat me-time zeg! Even typen, even bijlezen en ook nog tijd voor een nieuw boek. Wat wil je nog meer?

6 opmerkingen:

 1. Hey lieve Trudy hier ook lekker rustig en ik geniet. ik wil je dnaken voor al je liever berichten het afgelopen jaar en ik wens jullie een hele fijne tijd toe maar zeker een heel gelukkig 2013.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon lekker genieten van je Me time!!
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een dag om van te genieten! Hopelijk is vandaag net zo'n fijne dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heerlijk GENIET dagje hier ook time to relax.
  Niks moet alles mag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. me-time is heerlijk met kerst. Ik pak het dit jaar ook bewust. Vandaag heerlijk thuis. Vanmiddag met beide ouders. Wordt weer gezellig. En nu, me-time.Even blogs bijlezen. Geniet er nog van vandaag. Groet, Pascale

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...