donderdag 30 mei 2013

Het gevolg van de "grote cupjesschoonmaak".

So. Ik had vanmiddag zomaar een uurtje over (manlief maakte ons avondeten klaar :)) en toen kon ik het toch niet laten maar eens te kijken hoe het zou gaan, zo'n ketting van cupjes maken. Ik trapte pat, rolde op, prikte gaatjes en maakte het een en ander aan elkaar vast. Slotje eraan en omdoen. Toen ik voor de spiegel ging staan zag ik dit om mijn nek hangen:
Grappig hoe je met zo'n andere kleur voor een totaal verschillend effect kan zorgen! Kijk, hier zie je de gekochte ketting en deze nog eens naast elkaar:
Ook maakte ik nog een armband van wat cupjes. Deed 'm om en voila!
Ook grappig toch? En zo zijn er best veel mogelijkheden met materiaal waar je het in den beginne niet aan af had gezien. Ik googelde nog eens wat op "sieraden van Nespressocupjes" en toen... toen kwam ik zomaar nog meer leuke dingetjes tegen. Ik denk dus dat dit hele gebeuren nog wel een leuk staartje gaat krijgen ;))

12 opmerkingen:

 1. Zo wat gaaf geworden,super hoor,je kunt heel veel met veel materialen,in Gouda zit een speciale winkel,de kunst van de kringloop of zoiets,als je ziet wat daar soms staat,denk je huh,zo leuk allemaal,fijne avond,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat leuk deze sieraden .We krijgen vast nog veel meer moois te zien wat je gemaakt hebt
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje zeg, knap gemaakt. Ik las vanmorgen je post over de cupjes en vroeg me toen nog af wat je daar in hemelsnaam van ging maken. Maar het resultaat is te gek zeg. Echt heel mooi. En die armband vind ik helemaal leuk.
  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijken net chocolaatjes. Jammie..
  Mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke dingen kun je met die cupjes maken. Ketting vind ik ook mooi! (Zit het lekker?!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, het is heel erg licht materiaal, dus ook fijn met het warme weer dat we deze zomer krijgen. Toch?

   Verwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...