donderdag 30 mei 2013

Het gevolg van "de grote cupjesschoonmaak" deel 2.

Oh en nu fröbelde ik nog maarzo eventjes verder. Ik kan het nu eenmaal niet laten. Ik bedacht me zomaar dat ik door de gaatjes die ik met de tang kan maken ook kan borduren met heel dun ijzerdraad. En dat draad, dat had ik nog. Ooit eens gekregen van een tante, die met dit draad de prachtigste kunstwerken maakte in combinatie met hele kleine kraaltjes.

Ik trapte 2 zwarte cupjes plat, maakte gaatjes langs de rand, borduurde ze samen vast met een kruissteekje en toen... toen plakte ik er een paar roosjes en wat "pareltjes" op. Ringetje erin, waxdraadje erdoor en nu heb ik dit:
Ik vond het contrast met het stoere van het zwart en het ijzerdraad en het romantische van de roosjes en "pareltjes" zo leuk! Jullie ook??

8 opmerkingen:

 1. Wat ben je lekker crea-bea met afval:) Leuk om te zien, hoor! Vind je ketting ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjeetje echt heel mooi,een waar kunstwerkje,je hebt straks je eigen winkel,als je dan cups nodig hebt haha,hoor ik het wel,ik moet lachen om je zin,ik trapte 2 zwarte cupjes plat,ik zie het al voor me,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet te geloven dat dat eerst zo'n cupje was!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die vind ik ECHT mooi! WOW.. wat een talent heb jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Je moet zoiets ook 'zien': ik kan wel cupjes plattrappen en vervolgens niet weten wat ik er verder mee moet, maar jij ziet gelijk hele leuke mogelijkheden. Ik vind dat echt heel erg knap.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...