maandag 27 mei 2013

Recycleketting.

Ik las het al in blogland. Gisteren was er de markt  "Hip en Handgemaakt"  in het park Sonsbeek in  Arnhem. En aangezien we niet zo heel ver daar vanaf wonen gingen Jan en ik er eventjes heen.

Wat een leuke markt was dat! Nee, ik koop vaak niet zo heel veel op zo'n markt, ik loop er meer rond om inspiratie op te doen. Vooral als het gaat om de sieraden die ik er tegen kom. Zo kwamen we een kraampje tegen met hele aparte kettingen. Deze:
Eerst stonden we ons nog te bedenken waar dat toch van gemaakt kon zijn. "Flessendoppen" opperde Jan in de eerste instantie. Maar dat zijn toch echt dingen van de vorige keer ben ik bang... Maar toen we even verder keken dan ons neus lang was, kwamen we er al snel achter... Het waren cupjes van Nespresso! Platgeslagen en opgerold.Aan 2 kanten te dragen, dat ook nog ;))

Ringetjes erdoor en dan krijg je toch een hele leuke ketting. Hij weegt ook nog eens een keertje niets en is dus fijn draagbaar. Ik kon deze dan ook niet laten liggen. Hij past perfect bij de kleuren die ik vaak draag en natuurlijk heb ik zo meteen het voorbeeld :o

Maar ik heb 1 probleempje... je raadt het misschien al wel. Ik heb niet zo'n apparaat. En dus ook niet van die cupjes. Jij wel? En zou ik dan die cupjes van je mogen overnemen? Mail me dan! Oh ik hoop toch zo... Fijne dag nog vandaag!!!

10 opmerkingen:

 1. Wat leuk gemaakt,ik heb de cupjes,want ik drink deze koffie,ik heb nog een tasje vol staan om naar de recycle winkel te brengen,je bedoelt toch lege,die moet je dan zeker schoon spoelen ofzo,ik wil ze wel opsturen,dan hoef je alleen het verzenden te betalen,dat zal wel 6,75 kosten want met elkaar wegen ze wel wat,ik hoor het wel,fijne week,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh fijn zeg! Wil je mij je bankrekeningnummer doormailen, dan kan ik je ook mijn adres geven! Het mailadres is seealadybird@gmail.com. Bedankt alvast!!

   Verwijderen
  2. Heb je gemaild en ben ze aan het verpakken.

   Verwijderen
 2. Wat een leuk idee, wij zetten koffie met de hand dus hier een cupjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig bedacht! Geen nespresso hier, kan je niet helpen. Doodgewone filterkoffie uit een pondspak:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. http://puckblogt.blogspot.nl/2013/03/koffie-bespaar-lijstje.html

  Zij drinkt 'George Clooney-koffie'. Bedoel je dat? (ik kijk nauwelijks tv:) Haar mss eens vragen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een grappige ketting is dat.
  Helaas kan ik je niet helpen met de cupjes,omdat ik niet zo'n apparaat heb.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Ik drink die koffie niet, kan wel zoonlief vragen of hij ze voor je wil bewaren?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt superleuk gerecycled zeg! Wie had gedacht dat je van die cups zo'n leuke ketting kon maken.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...