woensdag 2 november 2011

En hier, gebeurt hier nog wat??

plaatje van www.

Ik was net even bij Yvonne thuis.(leuk trouwens, ben 'r meteen gaan volgen..). En haar blogje die ze gisteren schreef heette "Gebeurt er nog wat?"... Nou dat vraag ik me mezelf ook al een aantal dagen af... De things to do lijst is groot zat:

.Viooltjes in bakken doen buiten.
. De heg, mag ook nog wel ff gefantsoeneerd..
. Appels rapen uit de tuin.
. Beetje opruimen achter 't huis.
. Nieuwe tandarts regelen. Onze stopt er na jaren mee, en aan die nieuwe heb ik geen zin. Andere gevonden maar moet nog bellen of ze ons erbij kan hebben.
. Dierenarts bellen, moet het even hebben over een rekening. We zijn verzekerd met Tuk, maar volgens de verzekering gingen we preventief de laatste keer, terwijl ie wel degelijk klachten had.... Als ze eronder uit kunnen komen....
. Tijdschriften uitzoeken. Stapels Seasons, Buitenlevens en Landlevens staan er nog boven. 'k Heb er al wel wat verzegd, maar nog niet allemaal... Iemand???
. Kleding uitzoeken.... 't Is weer herfst...
.Schoenenkist uitzoeken.

Om dan nog maar niet te praten over de andere kasten enz. die nog moeten. Bah...

Je zou je afvragen: Wat doet ze dan zo op een dag? Nou, de rest... Wassen, strijken, koken, boodschappen, schoonmaken, opruimen, beetje administratie, mensen redden (kids die ergens mee zitten, man die ergens niet aan gedacht heeft... kennissen en fam.die het haar te lang hebben) genoeg dus om de hele dag bezig te zijn en aan het eind te denken:" Heb ik weer niet.... bah, frustrerend is dat... Zo frustrerend dat ik dit schrijf.

Wie weet, wordt dit dan toch de stok achter de deur. Da's wel zo'n beetje de reden waarom het hier staat. Niet omdat k zo nodig klagen moet, maar omdat ik zo mezelf een schop onder m'n kont geef.

Zo... en dan ga ik nu m'n laptop maar eens dichtklappen. Om dan toch maar eens.... of zal ik eerst even... : o

25 opmerkingen:

 1. Zo herkenbaar allemaal! Ik ga nu op jouw aanraden, de pc afsluiten en de stofzuiger door het huis rijden. Bedankt voor deze virtuele schop onder mijn kont! Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar hoor! Ik snap soms niet hoe werkende vrouwen dat allemaal gedaan krijgen maar het zit misschien wel in mijn aard om alles goed te willen doen.
  Yep! Ga nu ook de pc uitzetten want ik moet nog...... (veel te veel ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nouh is ie dicht of zit je er nog steeds hihi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt gelijk, soms is het nodig jezelf even een duwtje in de goede richting te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeps, daar ging iets mis en mijn berichtje is weg. Dan nog maar een keer.

  Ik vind je lijst erg leuk, ik heb er ook zo één en hij lijkt alleen maar langer te worden.

  Je hebt natuurlijk helemaal gelijk, we moeten ons zelf soms gewoon een schop onder ons kont geven.
  Maar als ik nu naar buiten kijk en zie hoe troosteloos het er uit ziet dan wil de zin nog niet erg komen.

  Neem toch nog maar even een bakkie koffie en surf gezellig nog even langs wat blogs, slapjanus, hahaha.

  Groetjes Yvonne
  ps Gezellig dat je bij me bent langs geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Raar he, dat er dan toch altijd bovenaan lijkt te staan 'blogje schrijven / logjes lezen'.
  Ik wens je een lucratieve dag toe :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt. Je hebt me net op weg geholpen. Ik ga blad harken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat herkenbaar en ik moet ook een schop onder mijn kont hebben.Ik ''moet'' nog zoveel doen en blijf maar uitstellen.Ik ga nog even de updates kijken haha
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik maak ook altijd lijstjes en probeer ze zoveel mogelijk af te werken maar nu is m'n lijstje best wel lang en ja....hoor ik eigenlijk niet voor de PC te zitten ....maar ja....!!!
  Fijne dag, liefs, Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vandaag heeft hier de slaapkamer een grote beurt gehad, met ramen gordijnen enz. Dus ik zit nu verdiend logjes te lezen. Alhoewel, die stofzuiger staat niet voor niets nog in de kamer natuurlijk.........

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Trudy,
  Jee wat herkenbaar. Mijn violen staan ook al bijna een week buiten in het rekje nog van het tuincentrum, moeten dus nodig gedaan worden... Al die tijdschriften liggen nog onderin een kast en moeten ook nodig worden uitgezocht... Het kippenhok moet nog worden afgeschilderd, voor er nieuwe kippen in kunnen... Zomerkleding moet nog worden uitgezocht... Volgens mij hebben wij elkaars lijstje, op de tandarts na dan... en de dierenarts, okee...
  Nou meid, succes met afwerken van die to-do-lijst. Als je net zo snel bent als ik ligt-ie er volgende week nog steeds. Ik doe ook steeds 'eerst even nog dit'....
  Fijne avond Trudy,
  Lieve groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je doet zoveel ook al lijkt het niets, enne af en toe ff niksen is ook gezond hoor.
  Fijne avond groet Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo, zou het soms aan die wintertijd liggen? Ikzelf zit mij ook steeds te bedenken wat ik allemaal nog wil doen, maar het schiet niet echt op. En ik ben soms niet vooruit te branden... Maar... elk dingetjes dat je af kan vinken, dat maakt de lijst weer iets korter :-)
  Succes met alles! En ook lekker genieten van rustig koffiedrinken of niksen ;-)
  Groetjes,
  "Mosterdzaadje"

  BeantwoordenVerwijderen
 15. En.. wat is het geworden? ;o)

  Hier ook een enórme waslijst aan to-doetjes, maar toch maar even achter mijn pc-tje. Is zó lekker gezellig.. ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @a good household... Wassen,strijken,ophangen, koken,stofzuigen boven en beneden,knippen, violen in bakken, heg knippen,beetje blad geruimd,appels rapen,naar de dierenarts met rekening (gaf gelijk, dus morgen ff bellen) en oh ja ook nog flow lezen en koffie drinken : )))

  BeantwoordenVerwijderen
 17. En oh ja, ook nog Junior overhoren, heeft morgen een toets..

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nu jij het zo hebt over de viooltjes in bakken doen. Ik moet, niet vergeten, de bollen nog planten ... gauw doen dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Fjoew, dat heb ik nou ook altijd zo n lijst.
  @Jolanda Toen ik werkte was ik gewoon 3 dagen niet thuis. Scheelt hoor en ik had zoveel vrije dagen dat ik zo nu en dan vrije dag als de kids op het KDV zaten. Lekker even doorwerken dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Woensdag is de vrije dag van Husband en dan 'geef' ik mezelf ook vrij. Wij staan wat later op, drinken gezellig koffie en rommelen een beetje in huis of gaan lekker weg. Ik negeer de stapel was, het opruimen van twee kamers, waarvan de verbouwing al had moeten beginnen, de zolder die vol ligt met spullen die naar de stort moeten en zucht eens diep. Morgen, denk ik, maar vandaag heb ik vrij.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel herkenbaar, maar zo te lezen heb je toch behoorlijk veel van je lijst af gekregen. Mijn ervaring is om gewoon ergens mee te gaan beginnen, zin of geen zin, en meestal komt de zin vanzelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hey lieve Trudy jij ook heel erg bedankt voor al je lieve reacties iedere keer op mijn blog. Ik was al lang afgehaakt hoor. het doet me zo goed. je bent een schat.
  Ik werk ook met lijstjes en dat gaat goed. Zodra ik iets weet zoals schaar en veligheidspelden zoeken, servieskast opruimen, die en die bellen of kaartje sturen schrijf ik het op en het is een heerlijk gevoel om dingen weg te strepen.
  Appels rapen; dat klinkt zo ontzettend landelijk en leuk.
  Ik wil ook een appelboom in de tuin. De buren hebben er 2 en het ziet er zo appetijtelijk uit, terwijl ik er veel te weinig eet. Appels hebben iets vind ik. Ik kijk nu de serie van Desperate housewives en die staan ook altijd afgebeeld met appels.toch de vrucht van de verleiding he? Ik wens je een fijne week en veel liefs toe. Hélène

  BeantwoordenVerwijderen
 23. haha, ik herken me er helemaal in (^_¨)!!! wat deed ik vandaag de hele dag: 's ochtends gaan werken, 's namiddags gordijnen gaan kiezen met wederhelft voor ons nieuwe huis, naar de bib geweest, nadien nog een uur gaan wandelen met de hond (die van mijn zoon), 's avonds eten gemaakt, gegeten, jongste zoon naar de voetbal gevoerd en strakjes hem weer gaan halen (jongste zoon rijdt zelf touwens, met mij als begeleider naast zich, heeft half december moet hij zijn praktisch examen afleggen, dus nog wat oefenen kan best geen kwaad)....
  Tja, en zo is die dag weer voorbijgevlogen!
  Als je het allemaal opschrijft merk je pas dat er toch heel wat is gebeurd al heb je soms het gevoel van niet! ;-))) Just do it!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Zo herkenbaar! Ik heb wat knutseldingetjes op het programma staan maar het komt er niet van. Ook bij mij moeten de kasten worden uitgezocht, de tuin bijwerken, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Met de jongste mee op herftwandeling (leuk!)....
  Misschien in het weekend.
  Groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...