vrijdag 18 november 2011

Vandaag zagen wij...

Vanmiddag gingen we met Tukker even naar een plaatsje verderop. Daar, tussen de boerderijen door is een prima route waar ie toch los kan lopen. Moet wel zeggen dat het officieel geen losloopgebied is, maar Tukker luistert prima naar ons, dus dat kan daar wel. ( Hij mag absoluut niet in de weilanden komen hoor...).

Fijn was het. het zonnetje scheen lekker en het was echt weer de vraag....  ja.... wie wie nu uit liet.....  Gezellig keuvelend liepen we te genieten van Tuk´s enthousiastme. Hij kwam zelfs nog per ongeluk een vennetje tegen en tsja... dat werd een nat pak natuurlijk. Eigenlijk nu juist niet de bedoeling, hij heeft de laatste tijd wat last van z´n oor.... Maar ja, het bloed kruipt....

En toen... toen we bijna rond waren kwamen we langs een boerderij. Daar, in het weiland zagen we een soort ren en daar lag van alles in, we konden het eerst even niet plaatsen. Even turen, en toen zei Jan: "Het lijkt wel een speelplaats van een nest pups". Om vervolgens heel verrast te zeggen: "Kijk nog eens goed!" En ja hoor, daar lagen ze....Dit zagen we in de eerste instantie...

En als je dan een beetje inzoomt....Oh echt ik had er wel een stoel bij willen pakken, daar raak je echt niet op uitgekeken! Wat een schatjes! Er lagen er 4 in het mandje en 2 ervoor. Het grappige was dat Tukker ze niet kon zien. Natuurlijk werd hij wat ongeduldig en bij een klein protestpiepje van hem strekten de nekjes van al die pups zich.. Als ze op dat moment tegen mij gezegd hadden dat ik er één uit mocht zoeken, dan hadden we nu 2 honden gehad. Misschien vond Tukker dat stiekem ook nog wel leuk!

14 opmerkingen:

 1. Hoi Trudy,
  Pups! Ik wil echt geen hond hebben maar als ik pups zie dan smelt ik... Sanne had laatst een puppie-fotoshoot gedaan en die foto's zijn zo mooi geworden. Sanne had een grote lage mand meegenomen en daar 4 of 5 pups in gezet en ze zo op de foto gezet... sjonge wat mooi... Dan zou ik er ook zo een uitzoeken hoor... Maar ik doe het niet. Wij houden het bij kippen, straks in het voorjaar weer...
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is inderdaad héél verleidelijk,om een stelletje pups bij elkaar te zien.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoiets heb ik nog nooit gezien! Schattig en héél verleidelijk.

  Fijn weekend, Trudy.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo iets heb ik echt nog nooit gezien, heel schattig

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schatjes. Ik zou meteen zijn gezwicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah wat schattig! Ja, dan zou je zo verkocht zijn he?!

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een verrassing om hen daar tegen te komen! J, dat je er een stoel bij wil zetten snap ik wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leukkkkk, en snoezig..maar goed dat ik het niet heb gezien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohhh....wat lief, het is maar goed dat ik daar niet een wandeling maakte, want ik had er zo eentje meegenomen. Ik mis mijn hond zo.
  Fijn weekend en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Natuurlijk had ik gelijk wel weer een pup willen hebben, maar manlief wil eerst kijken of het zonder hond bevalt. Roxy was een van pup af aan ons zorgenkindje en we hebben nu meer vrijheid om de deur achter ons dicht te trekken. Dat willen we eerst een kans geven.
  Maar ik moet wel eerlijk bekennen dat ik toch wel af en toe naar verwachte Collienestjes kijk hihi, want als we weer een hond nemen wordt het weer een Collie, hier zijn we allebei dol op.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om daar onverwachts tegen aan te lopen.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...