dinsdag 15 november 2011

Haren laten doen...

Ik kan dan zelf wel kapster zijn, mijn eigen haar knippen wordt toch lastig. Dus toog ik vanochtend gezellig richting oud collega´s... Om kwart over 8 eerst even naar de markt voor brood, da´s elke week vaste prik. En om half 9 zit ik dan te wachten tot ik aan de beurt ben in de salon... (deze zit tegenover de markt, vandaar...).
Eén keer in de vijf weken laat ik m'n haar daar knippen. En omdat ik daar ooit gewerkt heb zóu dat tegen gereduceerde prijs kunnen... maar dat wil ik niet. Ik ben zo'n mens die niet lekker op m'n gemak in de stoel zou zitten als het druk is en ik betaal minder. Dus voor m'n gemoedsrust...

25 Euries betaal ik per knipbeurt. Best veel geld ja, maar de rest van de fam. gaat gratis, dus... deel ik dat bedrag door vijven, blijft er 5 euo p.p. over. Valt mee, toch??

Eenmaal terug heb ik Jan gevraagd even de verf in m'n haar te smeren die we vorige week bij de buurtjes gekocht hebben. M'n haar was wel geföhnd maar ik heb toch de neiging het helemaal weer opnieuw te doen als ik thuis kom... Nogal vervelende kruinen "sieren"m'n hoofd, en ik loop er wat vreemd bij als ik door een ander m'n haar laat föhnen, vandaar. Dus komt het wel goed uit dit verven nu maar even te laten doen, is het meteen helemaal klaar.

En nu... ben ik ff snel dit stukje aan het schrijven. Met de verf in m´n haar. De wekker loopt zo af dus ik heb beperkt de tijd... Gaat me geloof ik wel lukken.... Fijne dag verder!!

20 opmerkingen:

 1. Bij 'die' drogist zie je hier alleen maar geel/zwarte èn wit/rode nummerborden, dus 't is echt goedkoper ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk kappersbezoek, ik laat mijn haar kleuren bij de kapper, ik heb zoveel haar en krullen, als ik het zelf doe..dan is het niet zo goed, zeg ik dan maar zo ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk, ik ga ook graag naar de kapper.
  Ik vind het heerlijk als ze aan mijn haar frunniken ;-)
  En is de kleur geworden zoals je had gehoopt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Best "gevaarlijk" om van merk en kleur te veranderen. Ik hoop dat het naar je zin is. Misschien morgen een fotootje?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Sanneke..Ja hoor, ´t is weer prima naar m´n zin... ´k Heb in de loop van de jaren al verschillende merken gebruikt dat ik inmiddels wel aardig door heb wat me goed bevalt... Maar een fotootje? Nee helaas, dat zit er niet in, daar ben ik niet zo weg van, van foto's van mezelf....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Trudy,
  Een keer in de zes weken ga ik naar de zus van mijn schoonzusje, zij ik kapster en werkt van uit haar huis, en dan ben ik voor een tientje klaar. Alleen knippen hoor, fohnen doe ik ook liever zelf. En verven ook, daar moeten we allemaal onderhand aan geloven... Maar eigenlijk wel altijd dezelfde kleur, andere kleur zou ik echt niet durven...
  Ik wens je een heel fijne dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er weer pico-bello uit !!!!
  Ik kan het nog steeds zonder kleurtje (afkloppen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het ook lekker bij de kapper. Maar ik draag mijn haar lang en vind het te duur. dus vandaar. Oudste gaat wel en middelste ook. Middelste draagt haar haar heel hip met een scheve pony en een bob

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Op naar de kapper vind ik altijd vervelend, maar als het eenmaal gedaan is. voelt alles fijn aan. Maar inderdaad het zit nooit hoe jij het zou doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik haat kappers want ik kan niet stilzitten. Onmogelijk. Alleen al de gedachten van lang op een stoelzitten maakt me moedeloos ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik moet ook regelmatig naar de kapper, ja dat heb je met ultra kort haar!;-))Maar een kleurtje doe ik er niet in, vind ik niet nodig! Krijg er trouwens al wel een ieniemienie grijsachtige waas over. Liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een keer per 6 weken breng ik een bezoek aan de kapper in ons dorp. Sinds kort heeft 'ze' haar garage omgebouwd tot kapsalonnetje en het ziet er piekfijn uit. @ dagen in de week werkt ze nog in de stad bij een kapperszaak.
  Ik betaal € 12.50 voor knippen/fohnen en ik fiets er binnen 2 minuutje naar toe.
  En kleuren....soms doe ik het zelf (grijze haartjes wegwerken) soms als het grijs wat meer in het zicht komt ...doet de kapster het.
  Dus....ik ben net geweest en kan er net als jij weer even tegen.
  FGijne avond, Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik zie je zo zitten,met je geverfde haartjes achter je compie.
  HiHiHi.
  Maar,het resultaat zal vast heel mooi zijn.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hé weer helemaal als nieuwe. Ben benieuwd of je tevreden bent met het kleurtje in je haar. Ik heb een thuiskapper ... ook ergggg fijn! Ik geniet elke keer weer van de knipbeurt. En dat gefreubel in mij haar vind ik zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik zat vandaag ook bij de kapper: verven en knippen voor 35 euro. En o ja, een kop koffie erbij. Ik ga elke vijf weken, vooral om de uitgroei bij te laten werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. welke kleur heb je? Ik ga maar 2x per jaar naar de kapper :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Laat maar zien dat kapsel! Ben benieuwd..

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik hoop dat het met het verven goed is gekomen en dat je niet te lang achter de computer bent blijven hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb een klassieke korte boblijn met lok en een licht warm bruin kleurtje. `s Zomers ben ik wat blonder...

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...