vrijdag 16 december 2011

Onze truttebol....

Rare hond hebben wij. Zuchtend en steunend komt ie momenteel door de dagen heen. Het is zo slecht buiten dat de wandelingen iets ingekort worden... en dat staat meneer absoluut niet aan!

Jan was de hele dag weg gisteren, hij had een rondleiding bij de DAF fabriek met een stel collega's. En om half acht kwam hij pas thuis. Da's Tukker niet gewend en dan is het baasje ineens nog veel meer favouriet dan anders.

Vol enthousiastme pakt ie het speelgoed dat om hem heen ligt en komt hij een knuffel opeisen. In dit geval waren dat een tennisbal en z'n kuikentje. Zo ziet dat er dan uit:



hij kan het zelfs met 3....


Geweldig toch??

16 opmerkingen:

  1. HiHiHi.
    Dat ziet er grappig uit.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi is dat. Tuk boft maar met jullie. (en jullie ook met hem):-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een schat is ie toch die Tukker! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ach wat schattig! De hond van mijn ouders gedroeg zich ook zo....en die wou ook nog vaak op een duim sabbelen....net een kind....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beste Tukker,
    Die baasjes van tegenwoordig, 9 van de 10 keer is het 'hondenweer"en willen ze dat wij er door heen gaan, en dan dat vuurwerk.
    Ook ik kom niet graag in de benen hoor, wel om op de bank te liggen, en dat schijnt weer niet te mogen..rare jongens die mensen ;-)

    groetjes N. Williams

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een lekkere hond is Tukker toch! Ik vind het heerlijk, die verhalen over hem! Wij genieten ook enorm van de (soms gekke) dingen die onze beide honden uitspoken.
    groetjes,
    Thara

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Trudy,
    Wat een heerlijke lieverd is hij toch, die Tukker. Lekker even knuffelen, hartstikke leuk.
    Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ah... wat een lieverd. Doet mij denken aan Benny, onze hond is er al héél lang niet meer hoor. Maar als ik thuis kwam en ging zitten, dan pakte hij ook altijd een piepbeest of bal en ging op mijn voeten zitten, het maakte niet uit of ik stiletto's aan had of niet (dacht vast dat ik dan niet op kon staan, hahaha) en wilde heerlijk gekrield worden en flink geknuffeld worden. Soms zat hij uiteindelijk boven op schoot... ik was dan niet terug te vinden achter hem...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een pracht hond is truttebol Tukker toch. Heerlijk toch als hij je zo begroet bij thuiskomst.
    Wens je een fijn weekend, Trudie.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk toch dat ze altijd wat in de bek willen hebben als je thuiskomt! Het is inderdaad hondenweer de laatste dagen en er komen er nog meer bij. Ik kan het allemaal niet voor dweilen! Groetjes Peggy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Inderdaad niet echt fijn weer voor een wandelingetje, maar zo kom je er nog eens even uit ;) Onze hond zit ook altijd trouw met iets in de bek te wachten als je binnenkomt...

    Groeten, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik geef Tukker wel gelijk.... dit weer... pfff... Wat leuk om te merken dat hij zo blij is met zijn baasjes :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik zie de hondenbezitters hier door de straat lopen en die zien er vaak minder blij uit dan de honden die ze aan de lijn hebben. Maar leuk weer is het niet. Ik kan me indenken dat jullie liever binnen blijven dan Tukker.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wat een lieve hond hij treft het met jullie zijn baasjes

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wel een lekkere tuttebol ;-)
    Woef woef

    BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...