zaterdag 27 oktober 2012

Cadeautje.

Oh ik heb ´m ook in huis hoor! Het Robin Magazine. En wat is ie leuk!


plaatje van www.


Hij kwam al regelmatig langs. En het leukste was vond ik dat ik toch meen de mensen die erin geschreven hebben (nou ja, een aantal dan...) een beetje te kennen. Al is het maar via de computer.

Allemaal recepten staan erin. Kijk, da's nu precies mijn straatje. Ik vind het heel leuk een beetje inspiratie op te doen en zo mijn eigen draai eraan geven. Voor papieren projecten ben ik nog niet zo warm gelopen, maar ach. Wat niet is...

Eigenlijk vond ik dat ik niet zo vaak meer een tijdschrift moest kopen. Maar ja, met dit alles in het achterhoofd en het feit dat ik mijn verjaardagscenten weer met de knollen de pot in had laten gaan, moest het nu dan toch maar besteld worden. Toch nog iets ervoor aangeschaft!

Over die verjaardag gesproken: Ik vroeg geld want ik wou een bakoventje kopen. Dat oventje kwam Jan voor 5 euro tegen in de kringloopwinkel, zo goed als nieuw. Momenteel is de portemonnee zo leeg gezien de hoge studiekosten. Dus toen de boodschappen gedaan moesten worden was het te verleidelijk het geld daar maar voor te gebruiken. Scheelt dan toch weer.

Dus nee, voor mij is het niet handig geld te vragen voor de verjaardag. Een klein cadeautje is misschien meer op zijn plaats. Mag ook mini zijn, ik vind het vooral leuk als het persoonlijk is en uit het hart gegeven wordt. Misschien is zelfgemaakt nog het leukst... Maar goed dat moet je als gever ook maar in je straatje liggen...

Vanavond gaan we naar de verjaardag van mijn zus. 50 wordt ze dit jaar, een heel speciale leeftijd. Dus ik ben vandaag eens even de stad in geweest om iets voor haar te kopen. Dat gaat dan met iets zelfgemaakts in een papiertje en ik hoop dat ze er blij mee is.

Kan nog even niet vertellen wat ik kocht. Ze leest heel nu en dan zelf ook mee, vandaar.

En dan vannacht... vannacht hebben we zomaar een uurtje langer rust! Heerlijk zeg! Om morgenvroeg allemaal weer opgewekt en uitgerust op te staan en nog lekker te genieten van een mooie zondag. Fijne dag!!

8 opmerkingen:

 1. Hoi Trudy,
  Gefeliciteerd met de verjaardag van je zus.. Maak er met elkaar een prachtige avond van.. en lekker een uurtje langer slapen vannacht, dat is ook niet verkeerd...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad. En ik ben wel jaloers dat je een uurtje langer kunt slapen. Ik word, feest of geen feest, altijd op dezelfde tijd wakker en dat is nu "gewoon" een uur eerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je zus! En wat een leuk tijdschrift, ik ken het nog niet, waar heb je dat gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt het voor 7.20 incl. verzendkosten bestellen bij www.robinmigazine.nl Een aanrader!!

   Verwijderen
 4. Nog gefeliciteerd met je zus! Ik heb het tijdschrift ook al een paar keer op internet voorbij zien komen. Niet gekocht, omdat we bezuinigen. Hoge studiekosten en mijn inkomen is aanzienlijk achteruit gegegaan, dan moet je keuzes maken!
  Veel plezier met het tijdschrift en laat je het zien als je er iets uit hebt gemaakt?
  Groetjes,
  Thara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker een uurtje langer geslapen ? Ik voel me heel fit vandaag in ieder geval. Het RR Magazine is leuk hè. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem besteld, hij lijkt mij geweldig toe!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...