dinsdag 9 oktober 2012

Herkenbaar?


Tien over half twaalf. En eigenlijk hè, zou ik het liefst zo het bed in duiken. Ik ben moe en als ik probeer te volgen wat er allemaal op t.v. te zien is, vallen m'n ogen dicht.

Dus waarom zou ik niet gewoon gaan? Nou, ik moet zo nog even de hond uitlaten. Dat wordt geen lange wandeling hoor, nee. Eventjes snel naar een groenstrook in de buurt. Zo gedaan. Maar ik vind het eigenlijk best vervelend, zo laat nog op straat. En het is nog koud ook!

Ook moet ik nog eventjes opruimen en de vaatwasser nog aanzetten. Om vervolgens snel m'n tanden te poetsen en snel m'n bed in te duiken.

Manlief heeft nachtdienst. Normaliter laat hij de hond even uit. Nu dus niet en ik lig hier dus "heerlijk" uit te stellen. Bah.


plaatje van www.


Had ik nog net wéér even een reden om uit te stellen. Want ik sloeg nog even de laptop open om nog snel  mijn medebloggers te bezoeken. Om vervolgens nog eventjes nieuwsgierig naar mijn dashboard te gaan. Altijd leuk te zien hoeveel mensen er hier op bezoek waren en waar ze vandaan kwamen. En oh kijk nu... er is nog weer iemand die iets geschreven heeft!

En nu... nu ben ik misschien wel de aanstichter bij jou. Nog net weer eventjes uitstellen. Eerst nog  een blogje lezen en ach, het is ook bijna tijd voor het late nieuws. Zal ik dat dan ook nog maar eventjes kijken? Herkenbaar??

19 opmerkingen:

 1. Hééééééél herkenbaar.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad,herkenbaar,maar...hier wordt de hond niet meer zo laat uitgelaten hoor.Rond 20.30u laatste rondje en dan...kruipt ze in de zetel om er de hele nacht lekker te blijven slapen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar ;-)
  alleen de hond(jes) gaan voor hun laatste behoefte door de achterdeur.
  Niks niet koud ik blijf gewoon in de deuropening hihi
  Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeel herkenbaar. En dan nu, de volgende ochtend, kreunend en met zware tegenzin die oogjes open proberen te krijgen en verzuchten: vanavond ga ik vroeg naar bed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahaha....ja hoor ik herken het!! Ik wilde gisteren vroeg naar bed maar nog even bloggeren.....zo weer een uur verder!
  Fijne dag! Groet, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niet alleen 's avonds kan je last hebben van uitstelgedrag. Ook 's morgens kan het heel verleidelijk zijn om tijdens het ontbijt blogjes te lezen en vervolgens zo weer uren verder te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel herkenbaar: manlief hier heeft ook ploegendiensten en ik vind het nog steeds niet fijn om s'nachts "alleen" thuis te zijn. Ik ga dan ook later en later. Ik laat het messt de hond s'avonds uit en het enige nadeel van onze hele hond is dat je nooit es vroeg naar bed kan of t.v. op bed kijken in je ééntje. Tja of de hond moet mee-dan wordt ze verwend met boven zijn. Maar verder is de hond een heel fijn gezelschap als manlief werkt-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha...ja dus....al heb ik geen hond ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh... en of!! Uitstellen kan ik als de beste als ik eenmaal lui lig of zit... Te moe om op te staan om al die kleine dingetjes (want dat zijn ze meestal) te gaan doen...

  Ook het open klappen van de laptop is héél herkenbaar, hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wel 's morgens het bijlezen...
  En hoewel ik graag naar bed ga, want moe, wordt dat vaak later dan ik wil, omdat ik nog allerlei klusjes moet doen. Ik probeer dat tegenwoordig eerder op de avond te doen, want ik merk wel dat het alleszins goed voor mij is om op tijd in de kooi te gaan... maar dan wil ik net gaan en dan komt dochter met een vraag of ik ff dit of dat wil kijken, of het goed is zo? ....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Trudy,
  Ja hoor heel erg herkenbaar, vooral als ik weet dat ik de volgende dag om 6 uur op moet staan, dan vind ik het zo zonde om de avond vroeg af te sluiten. Maar als ik het niet doe krijg ik zo´n spijt de volgende dag...
  Ik wens je een heel mooie dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ben blij dat anderen dit ook hebben. Wat is het toch erg dat we altijd dingen moeten he? En dan inderdaad die huisdieren. Ben je moe en rozig kun je nog de regen en kou in en die rotbeesten kunnen ook nog eens klokkijken en tijd is tijd, dus niks nog even wat typen of een programma afkijken, nee dan gaan ze lekker klieren totdat je het opgeeft en maar naar buiten gaat. Hier zowel de hond en de katten wil ik iedere avond weer de volgende morgen naar het asiel brengen, haha. fijne dag en pas goed op jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja hoor hier ook herkenbaar!!Gisteravond nog... Manlief ging om tien uur naar bed. Hij is verstandig ,zijn wekker loopt half zes af en hij had de hond ook al uitgelaten terwijl ik dan z,n brood smeer :-)En onder het smeren denk ik dan ga gelijk ook maar mee maar als het dan zover is ......nog even dit nog even dat nog even FB en mail kijken en d,r is zo weer een uur voorbij ......

  BeantwoordenVerwijderen
 14. tja, dat is het 'gevaar' dat om de bloggershoek schuilt hé! soms blijf je een beetje te lang plakken, en blijft er niet genoeg tijd over om allemaal te doen wat je had gepland! Inderdaad herkenbaar! groetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik wilde net met mijn kopje thee op de bank gaan hangen, maar dacht 'nog even wat blogjes lezen, want daar ben ik gisteren ook niet aan toegekomen'... Dus ja, heel herkenbaar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Procastineren noemen we dat hier met een mooi woord... dingen die je moet doen, voor je uitschuiven, en intussen je tijd zitten verlummelen. En ja, als er een mooi woord voor bestaat, dan is het voor meer mensen herkenbaar. Laat dat een troost zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Herkenbaar inderdaad. De computer kan je aandacht erg opslokken… en van het een komt het andere en voor je het weet is er een uur voorbij.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...