vrijdag 4 maart 2011

Fijne vrijdag.

Vanochtend hadden Jan en ik afgesproken weer eens een wandeling te maken. Tukker ging nog even niet mee, die was gisteren nog geweest en dat resulteerde weer in het nemen van pijnstillers. Vanochtend liep ie al wel iets beter, maar gelijk weer, dat is nu nog even té. Gelukkig was ie wél zeer relaxed...


We wonen op het randje van de Veluwe. En als we dan een half uurtje rijden komen we terecht op de Posbank, een prachtig wandelgebied bij het dorp Rheden. Met het mooie weer van vandaag leverde dat mooie plaatjes op.


 Het grappige is dat nu ik jullie hier over vertel ik mezelf ook meer realiseer wat een geluk het is dat dit zó dichtbij is. Waar de blog al niet goed voor is.....

We hebben daar de Panoramaroute gelopen, deze is maar 4.5 kilometer. Dat vraagt om rustig aan kuieren en dan kun je even heerlijk bijpraten. Tussen de middag hebben we nog even gegeten bij het paviljoen De Posbank. Daar serveren ze zalig boerenbrood met zelfgemaakte salades, echt een aanrader. ('k heb daar geen aandelen, hoor..).

Vanmiddag ben ik even weggedoken in m'n hangstoel en daarna had ik weer energie over om even te knutselen. Mét de spulletjes van afgelopen zondag. Zie hier het resultaat:Vandaag begint de vakantie van Fleur en Junior. Ze zitten in zuid op school. Mirte had al 2 weken geleden vrij, zij zit in midden op school. Traditie is hier dat er pannekoeken gegeten worden op de vrijdag dat de vakantie begint. Kwam dat even goed uit, lekker makkelijk... Zelfs Mirte kreeg er een beetje vakantiegevoel van!! Fijn weekend allemaal!

12 opmerkingen:

 1. Heerlijk even in de natuur, we zijn zelf net terug van vakantie maar daar was het wel erg koud om lang te gaan wandelen.
  Prachtige foto´s en mooie ketting.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had vroeger een (pen)vriendinnetje, die woonde in Rheden. Ik ben daar een aantal keren op vakantie geweest, en heb toen ook gefietst op de Posbank: mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ligt je hond er heerlijk relaxed bij. De foto's van Postbank herken ik helemaal. Schitterend. Wat is dat toch een prachtig gebied!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig zo samen aan de wandel; doen wij ook regelmatig en wat heb je er mooie foto's van gemaakt, prachtig gebied ... moeten we maar eens op ons lijstje zetten.

  Tukker ligt er wel heel relaxt bij en als ik nu op de bank kijk, ligt Guusje (vandaag weer even flink ziek maar lijkt nu weer oké) er precies zo bij ... voor hun is het weekend vast al begonnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's....

  Het is een mooi gebied. Ik ben er een keer geweeste. Idd heerlijk om daar te wandelen. Tukker ziet er ontspannen uit.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pannekoeken eten als de vakantie begint, dat lijkt me heerlijk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Trudy,

  Zonder je foto's af te kraken, geven ze nog niet het beeld van hoe mooi het er is. Snap je wat ik bedoel? Het is er schitterend en zo on-nederlands. Midden op de posbank is ook een camping en die staat voor dit jaat op ons lijstje. Er zit verder weinig bij, maar de locatie is geweldig. Hoe zal het er met al die sneeuw zijn geweest, of zouden ze het hebben afgesloten ivm de gladheid?
  Mogen we de volgende keer weer met je mee op pad?

  Fijn weekend.
  Liefs,

  Ps mis wel de foto van de heerlijke lunch... haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, ik snap precies wat je bedoelt. 't Is inderdaad nog veel mooier maar dat is jammer genoeg niet te "vangen" en al helemaal niet met een mobieltje... Bedoel je de camping bij Rosendaal? Die is inderdaad uniek. Daar vlakbij is de Rosendaalse hei, daar mogen de honden los en daar weet Tukker alles van!! En over de sneeuw: het was afgesloten i.v.m. de gladheid. Jammer maar wel begrijpelijk. Door de hoogteverschillen zou je de grootste ongelukken krijgen! En die lunch, die was zo lekker dat het niet in me opkwam om daar een foto van te maken, maar misschien kun je hem zelf van 't zomer uitproberen? Fijn weekend !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je bent inderdaad een bofkont dat je zo dicht bij een mooi natuurgebied woont.
  En je ketting is enig!
  liefs van Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lekker de natuur in, heerlijk..kijk hem daar nu liggen op zijn rug XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Voor alles wat je laat zien op de foto´s is maar één woord. MOOIIIIIIIII. Zowel de natuur als de ketting.
  groetjes ella

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lekker hoor als je zo dicht bij de Posbank woont. Wij hebben daar trouwens vorig jaar ook nog gegeten. Was lekker!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...