dinsdag 29 maart 2011

toeristisch rijden.

Ik heb al sinds 9 jaar een eigen autootje. Een Polootje van 1993. Een oud bakkie maar precies goed voor mij. Echt een familietaxi. Als we willen kunnen we er met ons zessen in. Tukker meegeteld dan. Zitten we wel als sardientjes in een blikje maar het "past". Kan handig zijn als Black Moose weer eens een vervanger nodig heeft....



(footootje van Black Moose van voor de restauratie, een aantal jaar geleden. Jr. lijkt hier járen jonger..)

Ik ben echt een recreatierijder. Snelwegen, daar hou ik niet van. 120 is ook niets voor m'n blikkie. Als het al voor komt dat ik op zo'n weg rijd ben ik diegene die je met 100 op de rechterrijstrook ziet. Dus als ik ergens in de buurt moet zijn, wat in 99 procent van de gevallen zo is rijd ik de toeristische route.

Zo ook gisteren. Binnendoor over de landweggetjes ben ik in m'n hum. Géén stoplichten, geen drempels en 60 km. vindt niemand erg hier in de buurt. Als er dan nog één bumperkleeft laat ik hem er even langs, wel zo relaxed. Vaak kom je diegene dan bij de volgende oversteek weer tegen.

Gisteren deed ik het nog weer. En weet je dan wat zo leuk is... Je ziet ook nog eens wat. En sinds ik blog vallen me nog zoveel meer dingen op dan daarvoor. Zo ook deze schattige geitjes, zomaar in een weitje waar ik langs kwam. Ik moest even een plaatje schieten. Zie hier het resultaat:




Is dit lente of niet??

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je dat doe! En wat goed dat je zo relaxed in de auto zit zeg. Ik kan dat soms echt niet hoor. Zit ik weer te mopperen op mijn voorganger ... wat natuurlijk totaal niet helpt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt lente!

  Als je de tijd neemt, zie veel meer.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joh wat leuk! Je ziet veel meer als je de tijd neemt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bezig! Aan jou kan menigeen een voorbeeld nemen... Iedereen is altijd maar druk druk druk en moet megasnel van a naar b, en zit daardoor opgefokt achter het stuur. Ik snap sowieso niet waarom er maximum snelheden gelden op de wegen. Het lijkt wel alsof toch niemand zich daaraan houdt?! Maar goed, lief hoor die geitjes. Daar kan ik ook zo van genieten.

  Lieve groetjes,
  Wanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig he want sinds ik echt fotografeer en inderdaad ook blog bekijk je de wereld om je heen heel anders. Alsof je meer naar details kijkt.
  Waar bloggen al niet goed voor is.
  Ik vind het altijd mooi om te horen dat mensen genieten van de simpele dingen van en in het leven die juist heel dichtbij ons zijn.

  Fijne dag,
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...