woensdag 6 februari 2013

Update (je).

Nog even een kleine update... ik was vanmiddag alweer aan de knutsel. Ik had een tijd geleden voor iemand een boekenlegger gemaakt en nu blijkt dat haar dochter van 6 hem ook erg leuk vindt.

Maar mamma is zuinig op die van haar. Gelukkig wist ze een oplossing, en stuurde ze mij een mailtje. Of ik voor haar dochter er ook eentje maken kon.

Met paars. En nee, geen roze, daar houdt deze dame niet van. Grappig, doet me meteen aan onze middelste denken. Toen Mirte 6 was kleedde ze zich compleet roze. En ik vond het best. Als zij daar gelukkig mee was, nou ik ook hoor. Ik weet nog goed dat ik op een gegeven moment zelfs commentaar kreeg van haar juf, of ik dit niet een beetje zorgelijk vond. Nou já zeg...

Maar goed, er zijn dus ook meisjes van 6 die liever een andere kleur hebben. Gelukkig maar, anders zou het een beetje eentonig worden :) Paars moest het worden. En géén strikje. Maar dat werd vanmiddag alweer anders. Toen ik nog even langs mijn mailbox ging kwam ik erachter dat meisjes van 6 best veranderlijk kunnen zijn. Wél een strikje.

Ik beloofde dat ik de legger even op dit adres zou tonen. Nou, komt ie dan hoor:


Vind je het zo wat? Het is niet helemaal paars geworden, ik dacht dat een beetje meer kleurtjes misschien ook wel vrolijk is. Nou Maud, ik hoor het van van je hè?

6 opmerkingen:

 1. Wat heb je dat toch weer mooi gemaakt zeg.
  Ik begrijp je wel als je zegt dat t moeilijk is om het te laten zien. Het is zo persoonlijk iets wat je zelf gemaakt hebt.
  Ik weet niet of ik t nou geschreven had want vaak denk ik; ik ga die schrijven als reactie en dan vergeet ik t weer, waarom reserveer je niet 1 of 2 dagdelen voor jezelf? Op een vaste dag en niemadn mag daar aan tornen, het ik jou tijd. knuffel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is helemaal leuk Trudy... Zeker voor een meid van 6 met een eigen smaak haha... wat leuk om te lezen zeg...
  Maar bij jou zijn ze dan wel aan het goede adres hoor, Ik denk dat ze hem heel leuk vindt...
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Trudy, ik zal morgen de foto aan Maud laten zien. Ze ligt nu na de zwemles en de pannenkoeken lekker te slapen, en dat houden we graag zo.
  Ze heeft wel nog even gelezen in bed. Omdat ze toen op haar papieren boekenlegger is gaan liggen is ze nu hard toe aan een nieuwe, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vrolijke boekenlegger !!!
  Ik denk dat dit dametje *dat weet wat ze wil* hier helemaal happy mee is :-)
  Een hele fijne dag. Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb even bij gelezen en zit nog even na te mijmeren over jouw opmerking over dat jouw maaksels uit je hart komen en dat het daardoor ook zo hard aankomt als mensen er commentaar op hebben. Je kunt het ook anders bekijken, juist omdat je ze vanuit je hart maakt zijn ze zoals ze (voor jou) moeten zijn en spreekt het juist een heleboel mensen aan. Er zijn meer dan genoeg mensen die dingen maken zonder dat hun hart erin ligt (misschien wel omdat ze het eng vinden om dat te doen) en dat merk je dan toch op de 1 of andere manier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk als ik het zo uitspreek dat het meer mijn angst is die spreekt. Angst om dingen niet goed genoeg te doen. En dát houdt mij tegen om werkelijk dat webwinkeltje te open. Maar mooi dat jij me dit zo laat zien. Geeft voor mij nog weer meer stof tot nadenken...

   Verwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...