woensdag 13 juli 2011

Shoppen en opruimen....

De meiden zijn vanochtend per trein vertrokken naar Amsterdam. Het land wordt klein als je een O.V. kaart hebt... Eerst gaan ze even naar Hoofddorp, daar zit de P.rimark. Veel over gelezen en gehoord, en de prijzen spraken hen ook erg aan... dus daar moet een bezoekje aan gewaagd worden. Ze zouden vanavond tegen tienen pas terug zijn, ja, áls je dan gaat shoppen moet je het goed doen, niet?

Ik heb net eens even alles op een rijtje gezet op een briefje. Zo'n weekje voor de vakantie begint het me te spoken door m'n hoofd... en als ik het dan maar op papier zet, komt de rust weer terug. Zo krijg je overzicht en da's voor zo'n typ als ik wel belangrijk.

De Marktplaatsverkopen gaan goed. Jan verkocht via zijn account de oude aanhanger, er zou een hondenkar van gemaakt worden. Leuk idee! En ik ben al bijna 2 zwembroeken kwijt... En dat in 2 dagen! Het werkt aanstekelijk hier in huis.


                                                                      (foto van www)

Zo kwam er ook nog een portable DVD speler tevoorschijn. Vorig jaar gekocht voor de lange reis naar Frankrijk, maar er is nauwelijks gebruik van gemaakt. Die dingen zijn nog steeds te koop van hetzelfde merk, we hebben 'm voor de helft op Jan's account gezet. Je zou denken dat dat toch wel moet lukken, 't is er nét de tijd voor.

Leuk dat zo'n opruimklus zo zeker z'n voordelen heeft. De rekening vaart er wel bij. En ik denk dat ik tóch nog maar eens de spullen voor de kringloop even goed bekijk. Misschien vangen we daar ook nog wel wat voor. Er zitten mooie meidenboeken tussen en een barbycamper... 

Nog even het volgende... ik liet laatst doorschemeren dat ik dacht over een tweede blog. Dat zou dan meer gaan over m'n hobby, sieraden maken van gebruikte kettingen en andere materialen. En nu ik zie hoe simpel het is om M.P. te gebruiken denk ik erover om er dan gelijk maar wat te koop te zetten.....

13 opmerkingen:

 1. Als ik zie wat jij de afgelopen maanden aan moois hebt gemaakt, zal dat webwinkeltje van jou lopen als een trein. 'k Weet zeker dat ik een boekenlegger bij je ga bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er niet de fut voor om mijn spullen op MP te zetten, stom he?! Terwijl ik er wel koop...hihi succes! fijne dag groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Primarkt, heb ik ook zoveel goede dingen over gehoord! Leuk en goedkoop, wat willen we nog meer? helaas te ver uit de buurt!
  Succes met je verkoop op MP.
  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker, zo opruiming houden! Maar... ik zou het leuk en gezellig vinden als zowel je gedachten en gezins dingen als het geknutsel op één blog blijven!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Jantine: misschien kan ik dat dan oplossen door zo nu en dan toch wat te laten zien van wat ik gemaakt heb?!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. MP.....velen gingen je al voor!

  Jaren geleden heb ik daar ook 'n poosje wat spullen te koop aangeboden, brocante,collector items,grootmoederstijd spulletjes en ik kan je verzekeren dat het geen rommel of flutspul was.

  Ik vermelden er altijd de prijs bij, en dan komen daar ver beneden die prijs biedingen op, ja soms zelfs heel spannende biedingen van €0,20 cent, nou,nou.....
  Als ik die dan verwijderden kreeg ik heel verontwaardigde mails waarom ik dat deed, of dat bod niet voldoende was....en bla,bla,bla.
  Vaak dacht ik iets verkocht te hebben en wachten tot koper het geld overmaakten zoals afgesproken, na weken nog niks op de bank gestort, ff mailtje die kant op of de koop wel doorging,en dan kreeg ik een heel verhaal te horen dat ze het geld allang overgemaakt hadden en op het pakket zaten te wachten.
  Nou dan moet je van goede huizen komen willen ze mij bedonderen.
  Was het gedonder en die smoesjes op gegeven moment wel zo spuug en spuug zat dat ik de hele handel verwijderd heb en geen gebruik meer van MP gemaakt heb nadien.
  Kleren doe ik zo ie zo altijd al naar de kringloop(opbrengst ook voor goed doel)
  En als ik denk dat iemand het kan gebruiken geef ik het graag weg.

  Ik hoop dat jij goede zaken gaat doen op je verkoop blog, jij komt van de overtollige spullen af en de kassa zal rinkelen;-)

  Fijne dag!
  Lieve groeten,Ger

  Heb alles

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn mieden gaan ook regelmatig naar de primarket ze vinden het een lekkere winkel vooral voor gewone shirtjes.
  Lekker he even goed opruimen.
  En met een lijstje werken doe ik ook hoor elke dag anders doe ik de hele dag helemaal niets haha.
  liefs van Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zelf verkoop en koop ik regelmatig dingen via marktplaats. Tot nu toe altijd goede ervaringen gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook ik kijk van tijd tot tijd de kasten en garage na en plaats spullen op MP. De ene keer gaat het heel goed en de keer daarna loopt het helemaal niet. Maar wel leuk om er mee bezig te zijn en weggooien kan altijd nog, toch? Succes met de verkoop. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heb even bijgelezen en ik vind het dapper dat je de strijd met je spullen aan bent gegaan. Nu met je meiden afspreken dat ze alle aankopen alleen maar op hun eigen kamer mogen achterlaten ;-).
  Ik ben erg benieuwd hoever je na een jaar zult zijn.
  Ik zou de plannen van een blog over de sieraden gewoon doen, het klinkt alsof het bij je gaat passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn hé,dat opruimen zo'n opgeruimd gevoel geeft.
  Enne...zo'n tweede Blog zou ik gewoon gaan doen,als ik jou was.
  Ik merk,dat je er erg veel zin in hebt.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben ook aan het opruimen. Er lijkt hier geen einde aan te komen. Wij hebben teveel verzameld en gedacht: dat komt wel.

  Ik weet zeker dat je sieraden een succes worden. Noteer mij maar voor een boekenlegger. Die vond ik zoooo leuk.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...