zaterdag 16 juli 2011

Oude kleren aan!

Zo'n paar dagen voor de vakantie moet ik zorgen dat de was gedaan is. Alles moet immers schoon mee. En aangezien ik geen droger meer gebruik, maar een wasrek met katrol, wil ik daar wel op tijd mee beginnen.Dus gisteren ook de laatste bedden verschoond, met dat mooie weer kon dat nog buiten drogen. 's Avonds dacht ik nog dat ik alles al wel zo'n beetje gehad had.

Maar niets is minder waar. De mand zit weer nokkievol. Dus ik was nog even vrolijk door. Mirte kwam vanochtend met een goeie spijkerbroek aan aan de ontbijttafel.En toen ik waarschuwde dat ik vandaag de laatste was draai voor de vakantie, zei ze: " Tsja, dan moet ik maar even zien...". Inderdaad...

De rest loopt hier rond in "oude" kleding. Maar ach, 't ziet er allemaal nog best toonbaar uit. Grappig toch, dat er eigenlijk gewoon genoeg voor handen is. Zelfs Tukker moest het ontgelden. Zijn kleed en hoes om z'n kussen moeten ook schoon mee... als "stoere" mannelijke hond (ahum), slaapt ie nu op een roze kleedje. En kijk, hij vindt het helemaal niet erg:7 opmerkingen:

 1. Goedemorgen Trudy, wat een geweldige foto van Tukker. laat het hem maar niet zien als hij wakker is, schaamt hij zich misschien. Zo vlak voor vertrek is het altijd nog heel druk met allerlei kleine klusjes, maar je hebt iets om naar uit te kijken. Veel plezier dit weekeinde! Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt mooi. Gelukkig voor hem zien alleen zijn huisgenoten hem zo liggen. Goeie reis morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's. Roze is helemaal in de mode voor mannen.
  Fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, zo lief.... boeit Tukker niks welke kleur het is, al 'ie maar lekker kan slapen!
  Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. via een andere blog ben ik bij jou terecht gekomen, en heb enkele posts gelezen. Heel leuk, heb me dan maar als volger aangemeld. Wil jij ook mijn volger worden? Indien niet, even goede vrienden, maar ik zou het wel leuk vinden, want ik blijf maar hangen op 27 volgers...
  Ook ik ben nu stilletjesaan met de voorbereiding van onze vakantie begonnen. Wij vertrekken in augustus met onze caravan naat Italiê (Umbriê).
  Dat Belgische regenweertje begint aardig tegen te steken!
  Prettige vakantie en lieve bloggersgroetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is best wel een hoop regelwerk en planning zo vlak voor de vakantie. Maar als alles aan kant is voordat je weggaat, is het wel fijner thuiskomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, zo ging het hier precies zo voor de vakantie: hond Storm lag op een oude slaapzak, geen roze!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...