maandag 25 juli 2011

Zon in Duitsland?

Gisteren was het weer hier écht pet. 's Ochtends werd ik al wakker van het getik op het dak van de bungalow. 't Was typisch weer om uit te slapen, en hoewel ik daar helemaal niet van ben, heb ik het ontbijt maar een uurtje later op tafel gezet. Intussen hadden Jr., Mirte en ik al lekker een kop thee/koffie gehad.
En het bleef maar regenen. Wat heb je daar snel genoeg van zeg! Maar gelukkig voor de kids was het weer lekker warm in het zwembad. Dus er werd niet over getwijfeld, ze gingen gewoon. Jan en ik bleven in het huisje. Kachel iets hoger en een heerlijk boek bij de hand. Ook de Tour werd afgekeken. Niets mis mee.

En na een lekker pasta te hebben gegeten gingen we toch nog even naar buiten aan het eind van de dag. Tukker is een kei in het uitstellen van z'n behoefte doen, maar ja, 't moest toch een keer... En het viel alles mee! Naar boven gelopen op het veldje van gisteren en daarna nog iets hoger... We kwamen uit bij een mooi kapelletje en via een weggetje naar beneden kwamen we aan de andere kant weer uit op het park.

Gek is dat toch... Je kijkt naar buiten en moet er niet aan dénken om daar te lopen en als je dat dan tóch doet, valt het reuze mee! Vandaag wordt sowieso beter weer voorspeld dus hopelijk zitten we straks weer met de koffie in de zon. Desnoods met een vestje aan, who cares??

3 opmerkingen:

 1. Lekker hoor, na een dag binnenzitten nog even een frisse neus halen. Daar ben ik een grote fan van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben die regen ook meer dan spuugzat! Alhoewel, gisterennamiddag was het zonnetje er dan toch nog door gekomen, en manlief en ik besloten om met Dexter (=hond van onze zoon die voor het weekend bij ons op logies was) nog een wandeling te gaan maken, gewoon hier bij ons in de buurt. We hebben uiteindelijk nog +/- 2u15 gestapt, bijna allemaal langsheen prachtige veldweggetjes. 't Is zoals je zegt: 'eens buiten valt het reuze mee!'

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig was het vandaag droog,pfff wat een water hebben we gehad
  Op naar het betere weertje he

  liefs Maria

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...