donderdag 28 juni 2012

500!!

En daar is ie dan... mijn vijfhonderste blogje!! Poeh, wat een getal hè? Niet te geloven toch?

Soms denk ik als ik weer eens herinneringen aan het nalezen ben op mijn blog: "Waar haalde ik het vandaan?" Maar eigenlijk was dat maar zelden een probleem. Er gebeurt hier in en om huis en leven zoveel waar ik over kan schrijven. En als ik eventjes geen inspiratie had liet ik gewoon de toetsen het werk doen.

Over huis, tuin en keuken ging het. Dat huis zorgde zelfs vanaf vorig jaar november voor een tweede blog. Opruimen die hap, was de boodschap. Nou, da's gelukt! De tuin was het volgende project op dat blog. Want een kastje per dag werd een stukje tuin per dag, 't is maar hoe je het interpreteert... Maar goed, ik dwaal weer eens af, ben ik goed in geloof ik : o

Deze blog dus. Begonnen om de mooie dingen in mijn leven te delen. Dat  wordt goed ontvangen gelukkig! Ik kwam er vandaag achter dat ook het Volgers-getal rond is geworden. 150 al! Wow... en het mooie van het verhaal is dat ik door dit blog zelf ook steeds meer ben gaan genieten van de goede dingen om me heen.

De inspiratie die ik opdoe van anderen wil ik zeker ook nog even noemen. Hoe leuk is het om blogs te lezen van mensen die besparen, consuminderen of juist de mooie aankopen voor in huis met je delen. Of creatieve ideetjes. Leuke anekdotes uit het dagelijks leven. Om nog maar te zwijgen over de wijze lessen die ik regelmatig voor mijn neus krijg bij het openen van de klep van de laptop.

En tsja... nu hoort bij een feestje een cadeautje. Maar ik kan nog niets geschiktst vinden om te geven... Ik heb nog eventjes tijd nodig om erover na te denken wát. Ik hoop dat jullie me de tijd nog eventjes gunnen, dan ga ik me daar eens uitgebreid in verdiepen. Voor nu kan ik gelukkig niets anders zeggen dan:17 opmerkingen:

 1. Proficiat Trudy,met je 500ste.
  Een hele mijlpaal.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk logje heb je weer geschreven,blijft altijd tof hier te kunnen meelezen...
  Proficiat ermee en...doe zo verder.Ik kijk al uit naar dat cadeautje ;)

  Fijne dag verder...

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. van harte gefeliciteerd!! En op naar nog veel bloggen want ik vind het ontzettend leuk lezen hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, dan heb ik nog heel wat logjes te gaan!
  Ik ben nog niet zo lang bekend met blogland, maar ik vind het heerlijk. En niet alleen om zelf dingen van me af te schrijven en de reacties te lezen en anderen misschien te kunnen raken, maar juist ook het lezen bij anderen. Ik haal er zoveel uit. Tips over het leven, vooral over het genieten waarbij iedere blogger weer op een andere manier laat zien hoe je dat kunt doen. Bijvoorbeeld jouw bloemenstukje van gisteren.
  Ik zou dus zeggen: op naar de 1000 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je 500ste logje. Ik lees altijd met veel plezier bij je. Je komt zo lekker vrolijk en opgeruimd over!

  Ga door zou ik zeggen!

  Groet Kopka

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je mijlpaal. Op naar de 1000!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een dikke proficiat uit tropisch Vlaanderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd,wat een aantal 500!!Het blijft leuk he bloggen!zoveel leuks moois en ontroerends te lezen .Op naar de volgende 500 !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd!! Ik geniet nog steeds elke dag van je logjes. Je geeft ons een heerlijke kijk in jullie leven. Op naar de 1000!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Trudy,
  Vijfhonderd stukjes op je blog. Jeetje, dan heb ik nog een lange weg te gaan. Maar ik ben dan ook wel van plan die weg te gaan hoor, zal er alleen wat langer over doen. Maar dat mag, dat is het mooie van het bloggen. Het is helemaal zonder verplichtingen. Alleen die die je jezelf oplegt... Hopelijk betekent dit ´Wordt Vervolgd´ ook dat jij ook nog heel lang zal doorgaan met je blog...
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahaha, gefeliciteerd hoor met je 500ste blogberichtje. Ja, ik krijg ook veel inspiratie en eye-openers van anders blogs. Altijd heel leuk om te lezen en ook leuk dat je reacties krijgt van mensen die je volgens. Vind ik zelf altijd heel leuk.

  Ik zou zeggen, ga door met de volgende zwik blogberichtjes, ik geniet er van en niet alleen van dit blog, maar ook je andere blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow, zoveel blogjes al, je bent volgens mij vijf keer zo productief als ik, haha! Op naar de 1000!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van harte met je 500ste!
   Je schrijft leuk en ik vind het helemaal leuk dat je ook zo vaak reageert!
   Hoop nog lang van je blogjes te mogen genieten, dat is cadeau genoeg!
   groetjes, Franca.

   Verwijderen
 13. Gefeliciteerd met je 500e logje. Het is fijn hier te lezen en ik kom hier dan ook al een hele tijd, een stille lezer ;-). Ik hoop dat er nog heel veel logjes,zullen volgen.

  Lieve groet,
  Linda
  (www.lindagboek.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oooo, ik word heel nieuwsggierig! Heel erg gefeliciteerd dat je het zo lang volgehouden hebt en ook nog met ons. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. 500 blogjes das echt een hoop! Maar wat leuk en nee het verveelt niet. Dat is ook zo bijzonder er aan.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...