zaterdag 23 juni 2012

That's life...

En dan zit ik een beetje gaar te wezen op de bank vanochtend. Mijn eerste kop koffie al door de keel, maar ja. Lukt nog niet zo heel erg, dat wakker worden.

Gisterenavond was het een latertje. De vriendinnen van Fleur waren zo tegen half twee vertrokken. We hielpen haar met opruimen en om twee uur kon ik gaan slapen. Om half zeven ging de wekker weer. Mirte moest vanochtend alweer vroeg aan de slag.

Vanavond komt de familie op bezoek. Niet allemaal. Een paar met vakantie, en een paar zegden gisterenavond af. Ik weet ook niet precies wat er van de rest wél komt, we zien het wel. Wordt in ieder geval niet druk. Is ook niet erg, zo spreek je elkaar wat meer.

Zo eens even kijken wat er voor boodschappen gehaald moeten worden. En dan ga ik die gezellig bij Mirte afrekenen bij de kassa. Daarna nog de boel weer een beetje opruimen en dan zijn we klaar voor vanavond. Wie weet hou ik nog wat tijd over om te genieten van een zonnetje vandaag. Ik hoop dat dat zo mag zijn.

Morgen even helemaal niets. Heb ik ook nodig na zo´n feestweekend. om weer een beetje te aarden. Ik hoop nog even tijd te hebben voor mijn hobby. Ik vond gisteren via via een leuke site. Geeft inspiratie en dan gaat het kriebelen. Hopelijk komt er morgen iets moois uit. Als ik het de moeite waard vind laat ik jullie mee genieten! Voor vandaag: Geniet er een beetje van. Want met dit in mijn achterhoofd doe ik dat ook:
plaatje van www.
John Lennon had het bij het goed eind!!

3 opmerkingen:

 1. Oei, dat zijn wel erg weinig uurtjes nachtrust. Ga vanmiddag even een uurtje liggen. Dat lijkt me verstandig.
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Trudy,
  Ik moest even teruglezen hoor, maar gefeliciteerd met de verjaardag van Fleur. Wat vliegt de tijd dan hè, een paar jaar geleden waren het nog van die kleintjes...
  Geniet van het feestje en gelijk heb je, morgen lekker een dagje niets doen...
  Heel fijne avond wens ik jullie allemaal,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk ben je als ik dit schrijf weer een beetje bijgekomen en hebben jullie een gezellige avond gehad.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...