dinsdag 19 juni 2012

Banaan in vliegtuig.

Altijd leuk om eens te kijken bij "verkeersbronnen" op het dashbord. Ik weet niet of het voor jullie herkenbaar is maar ik hou ervan ; ) Zo ook vanavond. Nu wéét ik dat ik over uiteenlopende onderwerpen schrijf maar deze vond ik wel heel uniek: "Banaan in vliegtuig" was een zoekwoord van vandaag. Ik vraag me toch echt af hoe ik daar over geschreven heb. Fleur en ik werken enige theorieën uit... (waarschuwing, Fleur is héél creatief...)


gegoogled op "banaan in vliegtuig", écht waar!


. Ik schreef een tijdje geleden over Pino, onze nieuwe camper. Misschien had ik het wel over de voordelen ervan. Zoals dat we niet meer op vakantie met het vliegtuig hoeven en dus makkelijker een banaan mee kunnen nemen. Nu hoeven we niet meer door de douane heen en is er dan een banaan toegestaan (?)

. Misschien weet ik het niet meer, maar had Tukker toevallig een banaan te pakken en liet ie 'm van schrik vallen toen er een vliegtuig overvloog. ( hij is nl. ook bang voor luchtballonnen...).

. Mirte draaide een beetje door van al het leren en zei toen: "Ik ben niet gek, ik ben een ... ja juist vliegtuig!" Nu neemt ze meestal komkommer mee naar school maar misschien door de examenstress pakte ze een banaan???

. Of had ik misschien een banaan in die pannenkoek van laatst gesneden en vloog er toen ineens een vliegtuig over??

. Of was Jan in een vlaag van geen zin in leren een vliegtuigje aan het vouwen die per ongeluk later in de bananenmilkshake terecht kwam?

Oh jee, we kwamen er écht niet meer uit. Er was nog maar één manier om erachter te komen. Ten einde raad gingen we over tot deze laatste strohalm... we google-den gewoon deze zin! En ja! Toen kwam de aap (of eigenlijk banaan ) uit de mouw!!

De hele zin was geschreven in augustus 2011. Fleur ging per vliegtuig naar Oxford en in dezelfde maand maakte ik een heerlijke vruchtensap met een banaan ! Oef, het mysterie is opgelost. Wij kunnen in ieder geval weer goed slapen straks. En misschien hè, neem ik nog een lekker bananensapje voor het slapen gaan!!!.

6 opmerkingen:

 1. Geweldig knap opgelost. Ik ben soms ook verbijsterd wanneer ik de verkeersbronnen van mijn blog lees.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HiHiHi.
  Nu kun je vast en zeker beter slapen,nu dit
  opgelost is.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik reageer eigenlijk nooit, terwijl ik toch altijd geniet van je opgewekte blogjes. Maar deze vind ik ook weer zo leuk!, En met opgewekt bedoel ik niet dat je op zijn tijd niet heel serieus bent, maar dat ik geniet van je levenslust.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dit heerlijk onzinnig! Heerlijk om te lezen! Hahaha. Maarre zo kom je nog eens leuke foto's tegen en combineer dat met jullie theorieën. Helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk is dat he om te lezen , ik kan daar soms ook zo om lachen wat daar staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bizar af en toe hè waarop er gegoogled wordt :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...