dinsdag 19 juni 2012

Dansen op het ritme...

Geen idee wat er zo dadelijk in mijn berichtje staat maar hopelijk komt dat vanzelf. Geen inspiratie, ook wel gezegd, maar ik vertrouw maar op wat er boven komt borrelen. Het leven is een dansvloer, las ik laatst. En het is de kunst om mee te bewegen op de muziek.

plaatje van www.


Drukke tijd, deze periode. In ieder geval al wat de kinderen aangaat.

Herkenbaar? Einde schooljaar. Kamp voor jongste vanaf morgen tot vrijdag. Ik zal zo eens even de was ophangen, weet ik zeker dat alles droog is wat eventueel nog mee moet. En ik zal me eens eventjes verdiepen in het programma. Kan ik het één en ander even doorbespreken met Junior. Best handig dat ie weet wat hem een beetje te wachten staat. Nieuwe omgeving en ander ritme is genoeg reden voor ontsporen. Dus als ik dat d.m.v. wat voorbereiding voorkomen kan zal ik dat zéker niet laten!

Mirte moet vanmiddag op voor haar her. Hopelijk gaat het lukken, maar ze houdt er zelf ook rekening mee van niet. Een beetje realistisch moet de wel blijven, een 7.5 is heel hoog voor een examen Nederlands. En ach, het papiertje is al binnen dus...

Fleur is eind deze week jarig. En Fleur zou Fleur niet zijn als dit niet uitgebreid gevierd wordt. Donderdag op haar thuisbasis in Nijmegen, vrijdag bij ons thuis voor de vriendinnen van de middelbare school en zaterdag voor familie. Ik zal toch wel een beetje blij zijn als alles weer achter de rug is, hoe gezellig dit alles ook vaak mag zijn.

Begin juli gaat Mirte op vakantie. Fleur gaat dezelfde dag naar de camping waar ze 3 weken recreatiewerk gaat doen. Als ze daarvan terug komt is er nog een vakantie voor haar in het verschiet.

Ondertussen is Jan niet te traceren hier in huis. Hij is óf werken óf bij de camper. Het werk daaraan vordert gestaag, maar het is al met al een hele klus. En met de vakantie die hijgt in z'n nek moet het natuurlijk wél af ; )

Mijn schoonmoeder was deze week weer opgenomen in het ziekenhuis. Weer wat benauwd, ze moest andere medicatie en wat bloed toegediend. Ze kan elk moment weer naar huis mogen, ik hoor het wel als het zover is. Dan kar ik in mijn groene autootje richting stad en haal haar op. Zo niet, dan ga ik vanmiddag nog eventjes op bezoek denk ik zo...

En zo dans ik tussen al deze dingen door. Zoveel mogelijk in mijn eigen ritme maar soms raak ik de tel een beetje kwijt. Vooral als ik de meerdere muziekjes door elkaar heen hoor wordt het een beetje lastig. Dan pak ik mijn laptop er eventjes bij en schrijf de hele handel van me af. Heerlijk dat dat kan en dan ook nog eens een keer met zoveel "lotgenoten"!!

10 opmerkingen:

 1. Drukke dagen dus! Denk je wel om jezelf ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad te veel muziekjes door elkaar, ja... dat is een héle goeie! Alvast gefeliciteerd met Mirte en ik zal duimen voor Fleur vanmiddag...

  Hier ook druk met van alles, school, werk, manlief met allerlei avondjes weg.

  Ik probeer zoveel mogelijk rust te nemen als er niemand is... en nu geniet ik lekker van het zonnetje... hij is er weer!!

  Jij ook danse vandaag, hahaha en ik hoop dat je schoonmoeder weer snel naar huis mag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, andersom! Ik ben straks jarig en voor Mirte moet er geduimd worden. Maar geeft niet ;)

   Verwijderen
 3. Wat een drukke planning en bij een mama blijft het allemaal in het hoofd zitten tot het voorbij is hé. Geniet er van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Neem op tijd je rust en wees lief voor jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes met duimen vanmiddag! Hier duimen we morgenmiddag ....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je momenten kunt pakken om even tot jezelf te komen, in alle drukte. Het einde van het schooljaar is inderdaad altijd rommelig en hectisch.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, dat dansje ken ik wel. Men houdt ons wel bezig. En met een beetje zwierigheid lukt ons dat wel, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe groter je kids hoe drukker en voller de agenda waarmee je moet werken. Denk je wel een beetje om jezelf?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja soms heb je het idee dat je achter jezelf aanholt. Tijd voor een vakantie waarin je lekker niets hoeft. X

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...