dinsdag 26 juni 2012

Z'n gangetje...

Ja, dat was een erg geslaagde actie gisteren. In de ochtend een berichtje schrijven en dan de klep dicht. Geeft een hoop rust. En toen ik gisterenavond om een uurtje of half tien thuis kwam en de klep van mij weer los mocht was het ook veel leuker! 20 reacties stonden er om gemodereerd te worden en dat is toch een verrassing!

Daar waren er nog 5 voor Mirte bij. Leuk hoe enthousiast jullie reageren, ook op haar nieuwe kapsel. Het is toch best spannend wat anderen ervan vinden, maar ze heeft tot nu toe- ook in het dagelijkse leven- alleen maar positieve geluiden gehoord. Soms vragen mensen waarom ze het af heeft laten knippen (je had het zo mooi lang...) maar haar uitleg geeft dan ook weer veel goede reacties. Toch fijn...

Vandaag ga ik maar weer dezelfde strategie aanhouden. Nu is het nog rustig in huis. Jan is weer werken en Junior moet vandaag weer naar school. Niet dat dat nog stimulerend is hoor. Gisteren hebben ze gecomputerd en film gekeken. Daar werd ie niet bepaald vrolijk van. Hij heeft zoiets van als we toch naar school moeten, mag het dan op z'n minst een beetje nuttig zijn? En ja, ik kan 'm geen ongelijk geven...

De meisjes slapen nog. Ik denk dat als ik een uurtje verder ben, ze dan wel weer boven water zijn. Zonde om te lang in bed te liggen, vinden ze vaak. Dat hebben ze van hun moeder : )

Als ik de klep dicht heb ga ik me eens storten op de was. En op de tuin vandaag. Jan heeft geen tijd voor thuis momenteel, dus ik ga eens kijken hoe een elektrische heggenschaar werkt. De hagen groeien boven de klippen uit, dus ik móet wat... Ben alleen bang dat Jan de bovenkanten van de heggen nog even moet doen daarna. Of ik zou zo'n ding moeten hebben:


hihi... misschien toch best handig...


Vanmiddag moeten we nog naar Junior's school. Oudergesprek, altijd wel leuk. Junior mag zelf ook mee, dat heb je op je 15de. Ben toch ook wel een beetje benieuwd wat de juf te vertellen heeft. 

Al met al allemaal niet zo heel bijzonder dus. Maar goed, het weer werkt leuk mee dus erg is anders. Ik heb er al een rondje wandelen met Tukker opzitten en ik kan je vertellen, zo met de rug in de zon is dat absoluut geen straf.

So... m'n koffie is op en ik ga aan de slag. Mocht ik jullie vandaag overdag niet meer spreken, dan wens ik je een fijne dag. En geniet even lekker van het zonnetje, daar waren we aan toe, tóch??

7 opmerkingen:

 1. Ik heb jouw strategie ook gevolgd en het gaf heel veel rust!Ik heb zelfs een setje gemaakt voor de diploma uitreiking van de middelste!
  Ook ik ga het vandaag weer doen..maar zon..die zie ik hier nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou zeker! Het ziet er een stuk vrolijker uit vandaag. En die stomme wind is gaan liggen. Hoera!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes vandaag! Ik heb mijn koffie gelukkig nog te goed om 10 uur! Ik verheug me er nu al op.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dan wens ik jou ook een fijne dag.Tis wel mooi weer om in de tuin te werken.
  Groetjessss

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn,dat Mirte leuke reactie's krijgt.
  En ja,ook ik heb genoten van het weer.
  Een mooie zonnige dag.
  Die mogen er van mij veel meer zijn.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Trudy,
  Zo te lezen heb jij vandaag lekker een doodgewone alledaagse doordeweekse dag. Wie niet? Hoeft niet altijd bijzonder te zijn toch?
  Als je maar ergens van kunt genieten. Nou en van de zon hebben we zeker kunnen genieten vandaag. Ik heb me er op betrapt dat ik vanmiddag toch al eerder dan de bedoeling was, de pc weer aanzette... niet zo lang volgehouden dus...
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tja bij mij komt de pc vaak pas 's avonds aan. Dus jouw strategie werkt voor mij niet. Maar ik heb in ieder geval weer genoten van jouw blog.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...