donderdag 21 juni 2012

Dromen over Pino...

Oh hoe heerlijk vonden Fleur en ik het gisteren om eens even lekker melig te doen... maar goed. Nu weer over tot de orde van de avond.

Nét even spullen van Fleur opgehaald van haar kamer en nu zitten Jan en ik lekker even achter de laptops. Een beetje te brainstormen en dromen over hoe het er allemaal straks uit gaat zien als we op weg gaan met onze Pino.

We werden al een beetje gewaarschuwd door de vorige eigenaar. Laat wat spulletjes op je kampeerplaats staan als je even een boodschapje gaat doen met de camper anders kan het maar zo zijn dat je plek verzegd is als je terug komt. Dus openen wij M.P. en gaan op zoek naar een bustent.

Eventjes maar en dan komen we al een retro exemplaar tegen. Echt zo'n soort voortent maar dan voor een bus. Zet 'm aan de luifel en je krijgt ineens best veel leefruimte : )  Vraag blijft waar Junior dan slaapt. Er kan een binnentent in gehangen worden, maar dat gaat natuurlijk weer ten koste van de leefruimte. En wat als Mirte ook nog mee gaat?

Niet onmogelijk, zo kwamen we achter. Zij keek toch ineens héél anders tegen Pino aan toen we het over een paar daagjes zee hadden. Of toen we Tukker toch nog maar even een extra inenting lieten geven voor het geval we nog in Frankrijk terecht zouden komen. ("Wat, gaan jullie naar Frankrijk??").

Ik denk dat het 2 héle simpele tentjes worden. Zulke uitklapbare, geen gezeur toch? Want het blijft a way of life, het camperen en dan moet je vooral niet te moeilijk willen doen. Daar ga je je niet bepaald vrij bij voelen... En da's nu nét waar het hier allemaal om gaat!

Intussen dromen wij nog even vrolijk verder. Over vintage klapstoeltjes, het liefst in felle jaren 70 kleurtjes. Het tafeltje staat al in de gang, eindelijk wordt ie straks in gebruik genomen. Kijk, hier staat ie al op de foto:


                   


We kochten 'm ooit bij een kringloop. Zo van je weet maar nooit, als we nog eens een camper kopen...  Deze foto komt uit een blogje van 30 april 2011. Heeft eventjes geduurd dus...

De gordijntjes heb ik inmiddels uitgewassen. Jan had ze nog steeds in de bus hangen, en dat leek me niet handig gezien de werkzaamheden daar...  Die trouwens gestaag vorderen. Elk vrij uurtje wordt erin gestoken,  maar mét plezier hoor!

En intussen... intussen kijk ik nog even verder. Op M.P., bij de kringloop, ach net waar je het tegen komt. Laatst kreeg ik een piepklein koffiezetapparaatje van schoonmoeder van zus. Zó schattig, en helemaal in de stijl van de bus. Léuk toch??                        

10 opmerkingen:

 1. Leuk hé,de voorpret.
  En wat ziet de tafel er gezellig uit.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad,een heel gezellige tafel.Ben eigenlijk wel benieuwd naar het eindresultaat van jullie "Pino"...

  Groetjes,

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig al die voorpret! De tafel is een mooi exemplaar, maar het servies wat erop staat vind ik helemaal geweldig ;)

  Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb allemaal retro klapstoeltjes. Echt oranje en groen en helemaal retro. Voor een tientje tien stoelen gekocht op de rommelmarkt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zeg dat brainstormen... Wordt vast leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk om zo bezig te zijn. Lekker fantaseren en leuke spulletjes zoeken. Ik ben beneiuwd waar jullie terecht gaan komen hoor. Veel plezier met je voorpret met Pina.Hélène

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw jullie gaan helemaal in stijl, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig. Als je het doet, moet je het goed doen. De voorbereidingen zijn ook altijd net zo leuk als de reis toch?

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...