zaterdag 9 juni 2012

Bus kopen : o

Er gebeurt hier weer van alles in huize ...... Zal ook eens een keer saai zijn hier. Jan is vanochtend blij naar Drenthe vertrokken. Hij had een bus gesignaleerd waar een goede motor en versnellingsbak in zit. Een vijfbak, toch wel wat fijner met rijden.

Vanochtend om 7 uur zat ie op de rand van het bed. Kan je vertellen dat dat op een latedienstdag heel apart is. Hij is nu eenmaal niet van de vroege. Toen ik hem verbaasd vroeg wat ie ging doen zei ie dat ie mij ging verlaten ; ) Ik had het gisteren allemaal niet zo meegekregen, maar het bleek dus dat hij vanochtend een afspraak voor de bus had.

Hij belde net. Hij heeft 'm gekocht. Nu snel de motor en bak eruit, kan ie snel door naar de sloop of een andere liefhebber... Niet hier op de stoep, ik wil niet op een autosloop wonen, dat is 'm gelukkig duidelijk ; )) Maar hoe je het ook wend of keert, surpriseman kwam weer even leuk om de bocht zetten.

Met Tukker gaat het allemaal goed. Ik heb alleen vanochtend wél een medicijngevecht met 'm moeten houden. Hij krijgt een drankje en 5 verschillende tabletten. Drankje en 1 soort tablet gingen goed, dat tablet heeft een lekker smaakje, vandaar. Maar bij de rest hield ie strak de kaken op elkaar. Dus los wrikken en achter op de tong leggen maar. En dan bek dicht, zo moet ie wel slikken zou je denken...

Tuk is een jachthond dus de bek is ruim. En nét als ik dan dacht dat ie het tablet doorgeslikt had, bleek het verstopt in z'n wang... Maar goed, deze aanhouder heeft gewonnen! En nu ligt meneer lekker te snurken op z'n kleed, na een bakje voer en een gezellige wandeling (nou ja kleintje dan...).

De rest van de dag moet ik thuis zijn voor Tukker. Geen straf hoor, ik heb 'm gisteren zó gemist dat ik dat er graag voor over heb. Fijne dag vandaag en voor de liefhebbers: Prettige wedstrijd!!

12 opmerkingen:

 1. Succes met de bak en met het pillengevecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahah ja ik heb hier voetballiefhebbers en we maken er ook een feestje van, frietjes en bitterballen en lekker drinken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verlaten worden. Ingeruild voor een 5 bak. Het kan verkeren. Er wordt wel meteen vaart achter de bus gezet. Leuk om te lezen. Succes vandaag met Tukker. Hoeveel dagen moet hij een cocktail hebben? Jij ook veel kijkplezier vanavond, wat je ook gaat kijken.
  Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat het beter gaat met Tukker!
  Prettig weekend :)
  Groetjes,
  Thara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je gewonnen hebt, dat is tenslotte beter voor Tukker! Jij ook een fijne wedstrijd. Althans ik hoop dat ie fijn wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Was t eerste wat ik las gisteren toen ik weer mijn computer had hoor, hoe het met Tukker was.
  Wat een grote plek nemen die beesten toch in je leven he?
  Wat die pillen betreft; bij de katten leg ik een pil op de tong bekkie omhoog en keel strelen dan moeten ze slikken, weet niet of het voor honden ook zo gaat. Waarom doe je het niet in iets lekkers? werk bij katten dan weer niet maar bij Guusje perfect hoor vooral als ik eerst doe of ik het aan de katten ga geven dan is ze zo jaloers dat ze het in een hap doorslikt.
  En heerlijk zo een man met hobby. Ik heb een vrienden met een vent die er totaal geen heeft en alles maar met haar wil doen. Nu gaat hij volgend jaar een dag minder werken op haar vrije dag terwijl wij juist op die dag leuke dingen doen. Dat kan ze dan wel vergeten want t amnnetje moet vermaakt worden. Brrrr. ik zou er niet aan moeten denken. Veel liefs voor jullie en fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iets lekkers mag Tukker nog eventjes niet hebben, hij heeft natuurlijk geïrriteerde maag en ingewanden, vandaar...

   Verwijderen
 7. Ja, dan lig je zeker gek te kijken als 'ie ineens opstaat... fijn dat het precies is wat hij zoekt!

  Dat 'ie energie heeft om tegen te spartelen is een goed teken, maar wel lastig om al die pillen naar binnen te werken als je het niet in iets lekkers mag verstoppen.

  Maar ja, baasje houdt stug vol lees ik, dus hij kan er niet omheen. Ik hoop dat z'n maag snel weer genezen is en dat 'ie weer alles mag. Jij genietse met je snurkende hond, hahaha, ik denk dat je er wel van geniet dat 'ie er weer is...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk dat het beter gaat en dat Tukker weer thuis is!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh-fijn dat het beter gaat met Tukker. Da´s weer een geruststelling. Hopelijk is hij snel weer de oude en ik wens Jan veel succes met zijn project. Mooi als iemand zo gedreven is. Goed weekend-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat Tukker weer thuis is en dat het beter met hem gaat. Hij boft maar met zo'n liefdevol vrouwtje. Van de week zat ik een of ander blad te lezen en daarin ging een heel artikel over het lieveheersbeestje. Ik moest gelijk aan jou denken. Ik wil het wel naar je opsturen per post, maar dan moet je mij wel je adres willen geven?... Ik beloof je met de hand op mijn hart dat ik je adres dan aan niemand zal doorvertellen. :-) Nou ja, zie maar, wil je het niet ivm je privacy: even goede blogvrienden hoor. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oooh ik lees het pas nu over Tukker...fijn dat het weer beter gaat!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...