zondag 3 juni 2012

Nog een poging...

Tweede poging. Moet jullie bekennen dat ik gisterenavond ook al een stukje schreef en toen ik het bijna klaar had dacht: "Hoe interessant is dít, daar lopen ze écht niet op te wachten!" Ik delete zonder pardon het hele stuk. Gek is dat toch, bij een ander maakt het me niet uit wat er geschreven wordt, en vaak vind ik dan de stukjes over het "gewone leven" helemaal leuk en bij mezelf...

Goed, volgende poging dus. gisterenavond was ik helemaal óp. 's Ochtends gingen de meisjes en ik de stad even in. Zij moesten cadeautjes voor verjaardagen van vriendinnen hebben en ik kon er wel het één en ander aan kleding bij gebruiken. Wij tuften met mijn groene autootje richting stad en daar scheidden onze wegen.

We hadden alleen de ochtend de tijd. Fleur moest nog een tentamen leren en daarom hadden we het zó afgesproken. Daarbij komt dat ik meer van het shoppen alleen ben als ik kleding nodig heb. Mijn criterium is vooral dat ik het zélf leuk moet vinden, dus dat maakt het simpel.

En er was veel leuks in de winkels. Van schoenen, blouses, T-shirts tot hemdjes. Ik kan er weer volop tegen de komende tijd. En dat alles voor een prijsje waar een ander 1 paar schoenen voor koopt! Top toch?


plaatje van www.

Ik had gisteren veel last van mijn armen en handen. Spierpijn. Hoe dat zo kwam? Ik knipte de beukenhaag voor het huis van de week. En daar kwam een container vol blad vanaf. Op mijn andere blog zal ik in de loop van de dag het resultaat laten zien. Want al zeg ik het zelf, dat mag er zijn!

Ik kocht gisteren ook nog 3 kilo aardbeien. Mirte vraag al een tijdje om zelfgemaakte aardbeienjam. Vorig jaar was het haar favoriet, vandaar. Vandaag moet ik er dus maar eens aan. Niet erg hoor, ik vind het leuk werk om te doen!

En zo kabbelt ons weekend aan. Wat de indeling voor vandaag is? Geen idee nog. Ik hou er absoluut niet van vast te zitten aan verplichtingen of programma's, dus laat ik me het een beetje gebeuren. In ieder geval is het weer genieten, want we zijn met z'n vijfen thuis. Dat gebeurt niet zo heel vaak, gezien Jan's diensten en een dochter op kamers. Maar nu.. nu wel. Ik dénk dat ik zo maar eens begin met een ontbijtje te maken. Mét aardbeitjes natuurlijk, 't is tenslotte zondag!

11 opmerkingen:

 1. Hey trudy, lekker zoveel aardbeitjes! geniet ervan en geniet van je zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik krijg helemaal zin in aardbeien nu! Ik delete ook wel eens stukjes hoor en volgens de statistieken zijn vaak mijn stukjes die ik niet bepaald interessant zijn de meest gelezen. Gewoon plaatsen dus joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geniet van de heerlijke aardbeien en regenachtige zondag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zo´n aanrommeldagje en aardbeien bij het ontbijt. Veel plezier vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne dag Trudy, naar buiten gaan is toch geen optie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Trudy,
  Heerlijk; aardbeienjam die je zelf maakt. Heb ik vorig jaar ook gedaan en moet er nu ook nog eens aan beginnen. Zo lekker.
  Ik wens je een heel fijne zondag en alvast een heel mooie nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahha ja dat heb ik laatst ook gehad. Schrijven en dan weer deleten en dat vijf keer achter elkaar gelukkig kwam de juiste inspiratie wel weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O, lekker zo'n aanrommeldagje en natuurlijk ontbijt met aardbeien.

  Ik heb ook wel eens dat ik een stukje tik, omdat ik het gewoon van mij af wil schrijven, maar uiteindelijk plaats ik het niet omdat ik het een bak gemekker vind, hahaha en daar niemand mee wil lastig vallen of gewoon omdat ik twijfel.

  Leuk dat je zo lekker geslaagd bent met het shoppen naar kleding. Ik heb me in april ook lekker laten gegaan, samen met manlief en meisje van 14. Voor € 150,00 een minigarderobe... heb er nog steeds héél veel plezier van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekker hoor,zo'n dagje waarop niks hoeft.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gewoon lekker je dagelijkse dingen schrijven dat vind ik vaal de leukste blogs.En wow wat veel aardbeien .Ik baal een beetje want ben vergeten fruit te kopen ,stom he!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Schrijf gewoon wat je wilt,het is jouw blog!!
  En gewone dingen en belevenissen is juist goed vind ik.
  Het geeft bij mij altijd het gevoel van ....in grote lijnen lijkt ons leven toch op elkaar.
  Niks geen jetset maar gewoon.....en daar is niks mis mee!!
  Als is het alleen maar dat je me naar de winkel doet rennen
  om aardbeien te gaan halen en proberen er jam van te maken!!

  Lieve groet Petra,

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...