zondag 26 juni 2011

The day after...

En dan is er zomaar weer the day after...  Dagen waren we er mee bezig. Boodschappen doen, het huis en de tuin een extra beurtje geven, het eten voorbereiden spullen klaarzetten, ´t is altijd best veel werk. En dat is helemaal niet erg hoor, áls het dan maar niet voor niets gedaan is. Wát regende het gisteren! Om het half uur gingen we het water uit het dak van de tent laten lopen. Het begon zelfs al door te lekken. En de terrasverwarmer kregen we ook al niet aan.... Gelukkig was er een zwager "in de zaal" die ons uit de brand hielp.

Vier uur. Het regenen begon al minder te worden. Het werd zelfs droog op een gegeven moment! En de meiden kwamen met groepjes binnendruppelen. En mét hun de gezelligheid. 't Was alleen eerst even onwennig omdat ze elkaar niet kenden, de twee groepen. Tótdat één van de aankomende juffen riep: "Zullen we even een námenrondje doen?" Toen was het ijs gebroken. En het bleef gezellig tot middernacht. Fleur zei nog toen ze weg waren dat dit de gezélligste verjaardag was tot nu toe. Fijn!En nu...nu is het de dag erna. Genieten. Wát een rust. Want ook al vond ik het gisteren ook hélemaal leuk, ik ben tóch meer van dít. Rust, maar ook de verhalen van gisteren. Je hoort en ziet natuurlijk lang niet alles op zo'n avond, daarom is het dés te leuker om later nog te horen.

Wat dus gisteren nog in het water dreigde te vallen is een zéér geslaagd feest geworden. Zomaar zonder al te veel regen. Dus degene die voor ons geduimd hebben: dankjewel! 't heeft geholpen!!

9 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er gezellig uit,in de partytent.
  En wat fijn,dat het op een gegeven moment ophield met regenen.
  Zo'n geslaagd feestje,geeft naderhand heel veel voldoening,waar je nog lekker over kunt napraten.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk als je dochter zegt dat ze nog nooit zo'n leuke verjaardag heeft gehad. Dan was al het werk het dubbel en dwars waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet het er gezellig uit, dit zijn dus de juffen van de toekomst!!!
  Dan kunnen wij als oude juffen genieten als de jongeren het overnemen.


  Groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat jullie zo'n heerlijke dag hebben gehad. En wat ziet het er gezellig uit zeg!

  Die rust er na hé, ja daar geniet ik ook zo van. Gewoon nagenieten van al dat leuks!

  Fijne week!
  Gerreke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig de party is niet in het water gevallen maar zo te zien een en al gezelligheid met de juffen onder elkaar. En dan de dag erna....die rust....die verhalen....wat een zaligheid he.

  Groetjes, Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er gezellig uit op de foto. Het is altijd zo fijn als er achteraf gezegd wordt dat het een fijne verjaardag is geweest. Nu alleen nog maar nagenieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nog aan jullie gedacht!! Gelukkig is het niet in het water gevallen, fijn hoor de verjaardag van je leven leuke herinneringen voor later.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er leuk uit! Fijn dat het gezellig was. Fijne week. Lieve groet Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat alles goed gegaan is. Wij hadden afgelopen zaterdag schoolverlatersfuif van oudste. Overdag bleef het maar regenen maar gelukkig was het 's avonds droog. Wij hadden een zelfde tent staan als wat jullie hadden maar bij ons ging het gelukkig nog niet lekken.

  Groetjes Babette

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...