donderdag 26 juli 2012

Daar gaan we weer!!

Oei, en dan zit ik zomaar even met een leeg scherm voor m´n neus... want waar zal ik eens beginnen te schrijven?  't Is al met al een beetje van het rommelige hier in huis. En dan meer figuurlijk hoor.

Met een camper telkens een paar daagjes uit is leuk. Het komt ook goed uit momenteel om het op deze manier te doen. Vorige week om Fleur even te zien. Voor onszelf belangrijk, maar niet minder voor Mirte. Ze zijn nu eenmaal 4 handen op 1 buik en dan is elkaar zien gewoon soms nodig.

En dan komende dagen weer richting de kust. Nu om zaterdag Fleur op te halen. Dat zou Jan toch al doen en waarom zou je er dan niet een paar daagjes vooraan plakken?

Morgen vertrekken we via Nijmegen, waar Mirte dan moet zijn, richting Biesbosch. Daar vonden we een leuke camping aan het water en dat kunnen we wel gebruiken bij zulke temperaturen! Dan vrijdag de boel weer inpakken en door naar dezelfde camping als waar we de vorige keer stonden. Vrijdagavond is er een talentenshow op de camping van Fleur en natuurlijk doet het animatieteam ook een stukje. Dat willen wij natuurlijk niet missen!

Dan zaterdag mét Fleur weer terug. Mirte komt die dag ook weer naar huis en zo zijn we dan maar zo weer eventjes compleet.

Maar om even op dat rommelige terug te komen, dat heeft meer met het praktische te maken. Nog eventjes wat verbeteringen aanbrengen aan de bus voor Jan, nog wat spullen aanschaffen voor Pino en oh ja, Tukker moet ook nog even lekker rennen/zwemmen in het bos... Om dan vanavond toch ook nog even lekker te genieten van het mooie weer. Dat deden we zo:

We pakten het eten in de camper en vertrokken richting IJssel. Daar zochten we naar een mooi plekje en aten we aan de waterkant. Lekker koel briesje erbij, wat wil je nog meer??


En na die tijd moest er nog even het één en ander ingepakt worden. Dat was nog weer even een drukke boel, maar het is weer gelukt hoor! Wij kunnen morgen weer! Tot later!!

10 opmerkingen:

 1. Jullie weten in ieder geval heel goed,wat het grote genieten is.
  Veel plezier weer.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Trudy,
  Ik wens julie ontzettend veel plezier de komende dagen!
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk om telkens de stukjes over Pino te lezen! Wat een vrijheid straalt dit uit!
  Geniet er maar weer volop van, met het hele gezin!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey globetrotters wat een leuke verhalen en foto's. Het straalt inderdaad een soort vrijheid uit. Wat heerlijk om zo te genieten met je gezien. Heeeel veeeeel pleizer en ik ben benieuwd naar je vervolgverhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh ziet er superleuk uit dat knalgele busje zo aan het water, je bent echt een boffert hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke plannen allemaal. Héél veel plezier. Geniet! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier is het ook rommelig, nu iedereen thuis is. Maar zo nu en dan wil ik toch even 'gewoon' de normale huishoudelijke dingen doen. En dat vind ik dan heel vakantie achtig.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben niet zo'n campertype maar als ik dit lees... Op deze manier -een paar daagjes hier en een paar daagjes daar- lijkt het me toch ook wel heel erg leuk. Wij hebben dan wel een caravan maar daar doe je zulke dingen toch niet zo snel mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nee geen Pino voor ons, haha! Leuk dat jullie zo genieten, lijkt me heerlijk een eigen camper!! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een fantastische aankoop is die camper gebleken!
   Het plazier spat van elke foto af!
   En de mogelijkheden om zo rondom je gezin een geweldige vakantie te maken.
   Nog heel veel vakantieplezier!

   Verwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...