vrijdag 20 juli 2012

Rap tempo...

´t Is niet bij te houden deze zomer... Zó zijn Mirte en ik terug uit Scheveningen en hebben we de koffers uitgepakt en de wasmachine laten draaien, zó zijn we weer bezig met de voorbereiding voor het volgende uitstapje. We gaan even een paar dagen richting Zuid Holland, Fleur opzoeken!

Pino is er zo goed als klaar voor. Motor doet het, vanochtend nog even afgesteld door vakmensen. Maar nu komt het volgende. Hoe pak je zo´n ding zo voordelig mogelijk in? Doet het gas het? Doet de kraan het? Zijn de gordels eigenlijk wel oké? Wat hebben we eigenlijk precies nodig als je met een camper op stap gaat??


gelukkig is daar ook Junior die een handje helpt...

Vanochtend spullen geregeld, boodschappen gedaan en oh ja... ook nog even een camping geboekt bij Fleur's camping  in de buurt. Mirte gaat 2 nachtjes bij Fleur in de stacaravan slapen, Junior slaapt in de tent. Dat doet ie al Járen, deze keer is wel de eerste keer alleen. En oh ja... Tukker moet ook nog mee!

Past de bench in de bus? Kan Tukker er dan nog in springen? Ja, als we z'n achterpoten In de klep zetten, dan kunnen we met hulp er in laten springen! En de bench moet wél overdwars, anders zitten Mirte en Jan véél te rechtop : o

Als we Tukker hebben laten proefspringen wil ie met geen mogelijkheid meer uit de bus. Ook niet als je 'm een wandeling of wat lekkers belooft. Hihi, ziet er wel heel eigenwijs uit hoor:


Ja, ik zie je wel, maar reageer lekker niet : )

Zie 'm pratten... zo bang dat ie thuisgelaten wordt!

't Is maar goed dat ie niet kan praten, anders zei ie: " Neeheee!!"

Vanavond pak ik de spullen in de bus. Nu is Jan nog de laatste handelingen aan het uitvoeren. Ach ja, alles op z'n tijd zullen we maar zeggen.  Gelukkig ben ik lekker uitgerust van de dagen Scheveningen, dat maakt alles wel wat meer relaxed!!

11 opmerkingen:

 1. Hoi Trudy,
  Nou, je had geen betere tijd uit kunnen zoeken, want we krijgen prachtig weer. Hier is het de hele dag al prachtig en het wordt alleen maar mooier, is ons beloofd...
  Ik wens jullie allemaal een aantal heeeeeeel fijne dagen, geniet er lekker van.
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieverd is Tukker toch.
  Het straalt van zijn koppie af.

  En ik geloof dat jullie gaan boffen met het weer.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Tukker is echt een schatje!! Genieten jullie maar,prachtig weer is op komst,leuk gezelschap heb je al dus...wat kan er nog misgaan?!

  Fijne vakantie...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tukker wil gewoon óók weg!
  Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig met de hele familie én Tukker op pad. Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat ligt Tukker daar zalig zeg! leuk, weg met de camper! eens alles gecheckt en goed bevonden kan de pret beginnen. veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Tukker, blijven liggen hoor jongen; kom je alvast in vakantiestemming en hoeven ze niet te zeuren dat je in de weg loopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach, die schat heeft er al helemaal zin in. Veel plezier allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zijn honden toch komisch he? Zo herkenbaar die blik. Het zijn allemaal geboren acteurs haha. Wat mooi de foto's van Scheveningen maar pfff wat was t donker zeg. Heerlijk om zo te genieten met je dochter. En heel veel plezier met Pino en inhoud. knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah, die Tukker toch... ik zie hem denken...

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...