woensdag 18 juli 2012

Toch nog even een berichtje...

Jaaaa, ik denk toch maarzo dat het weer gaat lukken vandaag, een berichtje schrijven. Ik dacht, ik probeer het even, maar als het niet snel genoeg lukt dan láát ik het gewoon...

Vandaag pakten we lijn 9 weer terug. Naar Den Haag. Lekker shoppen was het doel, en da's ruimschoots gelukt. Tassen, broeken, shawls en shirts. Oh ja, ook nog armbanden en ringetjes. Ja, ik niet alleen hoor. Nee, Mirte maakte zich er ook schuldig aan.

Maar een schuldgevoel? Nee hoor, dat hebben we niet. Toen we terug kwamen in het hotel hebben we ons omgekleed en we waren zeer tevreden : ) In ons nieuwe kloffie zijn we het strand op gegaan. Was geen pretje eigenlijk, maar het restaurant (nou ja, strandtent) dat we uitgezocht hadden bevond zich daar. We waaiden er naar binnen.

Mirte zei nog heel droog dat we niet bang hoefden te zijn dat ons haar te stijfjes zou zitten. Maar goed. Mirte ging voor een thais gerecht met garnalen, en ik deed me te goed aan mosselen. Gebakken, lekker joh!

Nu zitten we even bij te komen in het hotel en zo om 9 uur gaan we nog een filmpje pakken om de hoek. Zó dichtbij zit de bioscoop. Wat dat betreft  (en ook voor de rest hoor) is de lokatie hier perfect. Nu het weer nog... volgens mij zijn we nét een weekje te vroeg. Teniminste als je het weerbericht van de t.v. mag geloven... Nou ja...

Foto's houd je nog van mij tegoed van vandaag. Gisteren ging het dáár juist mis. Internet is daar nu net iets te sloom voor, vandaar.

7 opmerkingen:

 1. Hey wat jammer van t weer zeg. Het is hier ook een ramp hoor maar goed ik ben thuis dat is toch anders. Ik ben beneiuwd naar welke film jullie gaan. En mocht je nog een tip willen moet je echt naar die film INTOUCHABLE gaan dan lig je gewoon in een deuk, zo grappig en ontreorend, Dikke knuffel en geniet ze.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zijn naar 21 jumpstreet geweest, en hebben écht in een deuk gelegen. Wat een compleet gestoorde, maar o zo grappige film is dát zeg. Ook echt een aanrader!!

   Verwijderen
  2. Hihi... dat was ik gewoon hoor. Hij stond nog op Mirte's account, vandaar.

   Verwijderen
 2. Zo te lezen genieten jullie enorm. Het enthousiasme spat ervan af. Veel plezier nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondanks dat het weer niet echt meewerkt,genieten jullie toch wel,begrijp ik.
  En ik ben benieuwd naar de foto's die nog gaan komen.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooh wat lijken jullie het fijn te hebben samen. leuk dat jullie de sfeer niet laten bederven door het slechte weer, duidelijk een roze brilletje op, dat is een goede instelling! geniet nog lekker verder hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Trudy,
  O wat heerlijk, lekker even met je dochter een paar daagjes er tussen uit. En zo te lezen genieten jullie met enorme teugen. Daar laadt je de batterij weer even heerlijk mee op.
  Geniet nog even lekker van het uitje...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...