maandag 30 juli 2012

De avonturen met Pino, het vervolg...

Maandag is het vandaag alweer. Ja, we zijn al een dagje terug. Zaterdagmiddag kwamen we weer thuis. Wij met Pino en Fleur en Mirte hadden vanaf Nijmegen de trein genomen. Pino is een beetje te krap voor vijf personen. De achterbank is niet groot genoeg. Jan moet er een stoel bij in bouwen achter de passagiersstoel, dan is dat wel weer mogelijk.

Maar goed, dat ter zijde. Het was verder weer fantastisch hoor : ) Donderdag brachten we Mirte naar Nijmegen en toen namen we de snelweg richting Aalst. Een goed uur later waren we op bestemming. Die avond schreef ik dit in het vakantieschrijfboek:
Oef, super duidelijk is anders... maar goed, zo kunnen jullie toch weer een beetje mee genieten... De volgende dag gingen we inderdaad weer óp naar Brielle. We kwamen zo ongeveer op hetzelfde veldje te staan als de eerst keer. En ook daar was het weer goed hoor! Ondanks het weer, de eerste keer regen sinds het Pino-avontuur. Maar goed. 's Avonds gingen we bij Fleur kijken. Daar was een talentenshow op de camping die avond.

Zouden we alleen bij Fleur's stukje kijken, we bleven de hele avond. Hóe leuk je dochter zó in haar rol te zien zitten zeg! Kijk en geniet eventjes mee:


Het antimatieteam. Ze deden Grease na. Fleur zie je tweede van links.

Maar ook nadien was het leuk mee te maken. Hier een paar fotootjes van Fleur met de kinderen:

Er won een schattig klein meisje. Ze zong live en speelde daarbij op de piano. Knap toch?

De volgende dag reden we weer richting huis. Onderweg nog even geluncht in een weiland, we worden er handig in. Barbecue opgezet, lekker broodjes gebakken en toen weer óp naar huis.

En nu? De was is gewassen. De helft ligt alweer in de kast. We hadden gisterenavond alweer een verjaardag bij familie. En oh ja, de volgende plannen zijn alweer gemaakt. Donderdagochtend gaan Jan en ik met z'n tweetjes nog even op pad. Tot zaterdag. Waarheen? geen idee eigenlijk. Niet te ver natuurlijk, we hebben maar een paar daagjes. Iemand leuke suggesties??

6 opmerkingen:

 1. Fleur straalt helemaal. Leuk hoor.
  Misschien is Zuid-Limburg een leuk idee. Het is er zo mooi en je kunt Pino in de heuvels testen. ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zuid-Limburg is prachtig! Alleen even niet in Slenaken .... Zeeland vind ik ook altijd geweldig, heerlijk uitwaaien op de dijk bij Westkapelle bijvoorbeeld. Daar kun je mooi Pino neerzetten en genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik wilde natuurlijk ook Zuid-Limburg zeggen. Epen, Mechelen, Schin op Geul, Valkenburg. Prachtige plekken en wandelingen en wat ik heel mooi vind is wandelen langs de Geul. De Utrechtse heuvelrug en de Veluwe is toch ook gaaf hoor maar in Zuid Limburg is het zo totaal anders. De geuren, het landschap, de mensen. Ik ben benieuwd waar jullie heengaan ik vind t leuk om zo mee te leven. knuffel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat genieten is het om Fleur zo te zien!

  Heerlijk om gewoon hap snap te gaan en te staan wat je wil met Pino. Super lijkt me dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk verhaal weer,met leuke foto's.
  En ik zie al ideetjes staan over Zuid limburg...ja,is inderdaad een aanrader.
  Omdat mijn moeder een zuidlimburgse was,heb ik trouwens erg veel binding met dit deel van Nederland.
  En het is er ook nog eens schitterend.

  Maar...de zee is natuurlijk ook niet verkeerd.
  Kustgebieden genoeg,wat denk je van Zeeland ?

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja ik stem natuurlijk ook voor zuid-limburg. Tis zoooo mooi hier!!
  Haha, je bent goed bezig in je Flow vakantieboek, die van mij is nog nagenoeg leeg, erg he?
  Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...