maandag 16 juli 2012

Zon, zee en strand...

En dan zitten we nu dus binnen met de verwarming aan. Mirte heeft het ronduit koud na dágen Kroatië en een heerlijk warm zonnetje. Eerst dacht ik nog dat ze dan maar even een vest aan moest trekken, maar inmiddels zit ik zelf ook met zo'n ding aan op de bank en heb ik het dan zelfs nog koud!

Sproeien in de tuin is gelukkig niet echt nodig momenteel. De natuur doet dat voor ons. Ach, je moet het positieve er maar van inzien, tóch?

Buienradar net eventjes bekeken. Gelukkig valt het de komende dagen mee, vanuit de situatie gezien waar we nu in zitten. En dat vind ik ook wel fijn, want de bedoeling is dat we morgen per trein naar Scheveningen vertrekken, Mirte en ik. Daar hebben we 2 nachtjes hotel geboekt, pal aan het strand.

Nu ben ik niet zo'n zeezwemmer hoor. Nee, het strand en de zee vind ik prachtig, maar ik wandel liever of zit lekker bij te komen bij een strandtent. Of schelpen zoeken, da's ook echt aan mij besteed.
Natuurlijk gaan we ook nog een dagje shoppen in Den Haag. Misschien nog een filmpje pakken 's avonds en verder vooral lekker bijkletsen.

Pino heeft inmiddels van zich laten horen. de motor startte vanochtend zomaar na nog wat gesputter eerst. Weer een mijlpaal, nu nog de laatste punten op de I. Een heel werk zoiets. Maar dat verbaast ons inmiddels allebei niet meer. Als je oude dingen opknapt, of het nu een huis is of een Volkswagenbus, het valt per definitie altijd een beetje tegen.

Vanmiddag nog eventjes wat boodschapjes gedaan. Voor Mirte een middeltje gekocht wat ze op de schaafwonden kan smeren, het ziet er inmiddels al best goed uit gelukkig. Verder naar de bieb geweest. Natuurlijk nemen we ook wat leesvoer mee, daar hebben we tenslotte alle tijd voor de komende dagen!!

15 opmerkingen:

 1. Ja het is afzien ,ik zit met kippevel dus zo een vest aan.Heerlijk een hotelletje aan zee en ik hoop voor jullie dat het weer wat beter word.Veel plezier samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier samen! Ik kijk uit naar je logje over je belevenissen in Scheveningen. Husband en ik zijn er vaak geweest. Niet voor het strand, maar lekker wandelen op de boulevard.

  Geniet ervan!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig, ik had ook al tegen man gezegd dat het in ieder geval een hoop sproeien scheelt met die regen :-)
  Veel plezier op Scheveningen en ik duim voor wat zon!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk,moeder en dochter samen op stap.
  Hopelijk dat het zonnetje zich dan laat zien.

  Veel plezier.
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet elkaar en van de ontspanning!

  Groet Kopka

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat vind ik ook altijd leuk om met mijn dochter te doen, al is het nu vaak alleen maar een dagje ze is nog maar tien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel plezier gewenst, en hopelijk laat de zon zich zien!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. geniet van jullie 2 dagen aan de zee en hopelijk blijft het een beetje droog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh-aan zee is het weer vast beter dan hier-en zitten jullie straks heerlijk op een terrasje in de zon? ik gun het jullie van harte-GENIET-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hier ook dik vest en ik loer naar het thermostaat-knopje maar uit principe zet ik de verwarming in juli niet aan, maar gevoelsmatig voelt het aan als een herfstvakantie. Vrees dat dit toch weer een klusvakantie gaat worden, stond eigenlijk niet op de planning. Geniet in Scheveningen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijne dagen in Scheveningen en Den Haag, heerlijk genieten!!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...