woensdag 22 augustus 2012

Gebabbeldebabbel...

En dan is het zomaar weer woensdagochtend. Na Junior op het station afgeleverd te hebben en even een frisse douche genomen te hebben zit ik nu toch weer met mijn laptopje op schoot. De rest van de fam. is nog in diepe rust. Alleen Tukker niet. De arme sloeber moet helaas voor hem even wachten tot ondergetekende zover is dat ze ´m uit gaat laten.

Geen straf nu. Het is heerlijk afgekoeld buiten. Dit is nu precies mijn weertype. Geen hoofdpijn bij het opstaan, en zo begin je de dag toch lekkerder.

Fijn, weer een dagje zonder al teveel verplichtingen. Zo kom ik even bij. Ach, er is altijd wel iets dat ervoor zorgt dat ik me niet verveel, daar niet van. Gisteren maar eens een beginnetje aan het onkruid verwijderen in de tuin gemaakt. Om vandaag met goede moed verder te gaan.


nou ja, dan toch maar gewoon aan de slag...

Maar niets moet vandaag overdag. En daar hou ik van. Dan komt er vaak meer uit mijn handen dan dat ik me van alles voorgenomen had. "Als je al druk bent, moet je je niet druk maken" is een spreuk van Loesje die bij ons in huis hangt. En jammer genoeg slaat dat helemaal op dit persoon.

Jan heeft zijn vrije dagen momenteel. Daar gaan we zeker nog van genieten met Pino en eventueel op de fiets. We zouden wel gek zijn als we dat niet doen!! Aankomend weekend moet ie weer aan de slag, zo werkt dat hier, letterlijk en figuurlijk...

En nu ga ik eens genieten van dat kopje moccakoffie dat naast me staat te lonken. En natuurlijk ook van jullie schrijfsels. Fijne dag allemaal en tot schrijfs!!

12 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ik was al bij jou! Leuk die kipjes!

   Verwijderen
  2. Dom van mij. We zaten tegelijk te typen, denk ik.

   Verwijderen
 2. Ik geniet ook veel meer van dit weer. Herfst is eigenlijk de ideale periode niet te warm en niet te koud. Ook heerlijk voor de honden die vinden die warmte ook maar niets.Voor mij nu ook koffie tijd. Waar zullen we eens op proosten? Op een mooie dag dan maar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk-een dag zonder verplichtingen en er komt toch altijd iets om de hoek-maat toch heerlijk. En het is afgekoeld-ook fijn. Echt weer om iets te doen in de tuin-geniet ervan-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Door jouw stuk te lezen, ben ik af van het gevoel dat ik Nuttige dingen MOET doen vandaag.

  Eerst inderdaad maar eens genieten van de zon in mijn tuin, kopje koffie. En straks maak ik die mooie sollicitatiebrieven af.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de temperaturen nu ook veel fijner. Nu kun je tenminste nog iets doen. Ik heb nog drie kinderen thuis, en twee weer naar school. Het dagelijkse leven wordt al weer wat gewoner, en dat vind ik prettig.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet van je dag! De temperatuur is heerlijk, wij gaan straks weer even naar ons huisje aan het water!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeffff..... een beetje jaloers!

   Liefs Frederique

   Verwijderen
 7. De temperatuur is een stuk beter. Vandaag zijn Husband en ik aan de slag gegaan in het kleine kamertje. Kasten er uit, schrootjes van de muur en de vloerbedekking er uit. En dan kom je tot de ontdekking dat het nog best warm is!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heerlijk he zo een daggie. Waarom doen niet meer vrouwen dat vaker. Iedereen heeft toch recht op een dag/middag/ochtend van "niets"doen.
  Ben benieuwd waar jullie nu weer heengaan. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekker hè die lagere temperaturen? Ik hoop dat je hebt genoten van je rustige dag.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...