zaterdag 4 augustus 2012

Stiekem?

Allereerst even dankjewel voor alle felicitaties! Hihi dachten jullie dat ik stiekem mijn verjaardag voorbij liet gaan op de blog. Maar nee, zo zat het eigenlijk niet helemaal.

Op Junior's verjaardag was de laatste dag dat ik gelegenheid had te schrijven voor we gingen. En dat was best een volle dag. Junior kreeg een SSD-schijf voor z'n verjaardag. Dus hij was met het installeren overdag onder de pannen.

Ik pakte Pino in voor een paar daagjes Limburg en 's middags ging de barbecue aan. 's Avonds gingen we met het hele gezin naar Ice Age 4. Echt leuk die film. We genoten met z'n allen. Maar toen we thuis kwamen was het echt te laat om nog te schrijven.

Ook vind ik het sinds Jan geboren is lastig mijn verjaardag nog voluit te vieren. Je gaat niet 2 dagen achter elkaar visite uitnodigen en ook is het niet leuk voor hem om het over mijn verjaardag te hebben als het zijn dag nog is, vandaar.

Hoe leuk vond ik het dan ook om te lezen dat Fleur zo'n spontaan stukje op mijn blog had geschreven. Jan liet mij het op zijn mobiel zien. Het liefst was ik losgegaan met mijn reactie, maar ik kan met de mobiel van Jan absoluut niet om gaan en dat maakte dat ik het hem dicteerde. En gek maar waar, dat vind ik lastiger dan zoals nu lekker rammelen op de toetsen van een laptop.

Dus zo zit het. Ik ben weer een jaartje ouder geworden, 48 om precies te zijn. Oei, al een hele leeftijd, niet? Moet zeggen dat ik het gekker vind dat ik al zo grote en zelfstandige kinderen heb, maar dat ter zijde.

We zijn nu dus weer thuis. En we hadden het heerlijk. Daar schrijf ik jullie morgen nog uitgebreid over. Nu eerst even weer genieten van het thuis zijn. Want hoe leuk ik het vind om met Pino op pad te gaan, voor mij gaat er niets boven ons heerlijk rustige eigen stekje!!Hihi, gelukkig was Tukker niet zo enthousiast...

11 opmerkingen:

 1. Alsnog een dikke proficiat met je verjaardag ...

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond het een erg leuk initiatief van Fleur. Dat is het leuke aan 'oudere' kinderen hè. En daarmee hangt je eigen leeftijd samen. Niets aan te doen, genieten maar van hoe fijn het kan zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haaa nog van harte en wat ben je nog jong!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. alsnog van harte! leuk blogje van je dochter, en jah mijn grote kinders doen mij ook verbazen, kwa snelheid der voorbijgaan der jaren zeg maar...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Trudy,
  Nou wat leuk dat jullie een paar heerlijke dagen samen hebben gehad. En nu lekker weer genieten van het thuis zijn en van je gezin. Ik las al dat de meiden en jr. zich prima redden, heerlijk koken en zo... Fijn is dat hè?
  Ik wens je een heel fijne zondag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd, wat leuk hè, dat stukje van Fleur.
  Is een mooi cadeautje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jullie hebben goed geboft met het weer (en wij hadden het dus ook goed ;-) ). Ben echt benieuwd waar jullie overal zijn geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is niet erg hoor,dat je niet meteen meldde dat je jarig was.
  Ik ben intussen ook jarig geweest,eind juli.
  Maar ben wel wat ouder dan jij.
  Acht-en-veertig is echt nog niet oud,hoor.
  Nog Proficiat.

  Ik ben benieuwd naar je Limburgverhaal.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Trudy,

  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Inderdaad lastig om zo vlak na elkaar jarig te zijn... Je bent goed verwend, een e-reader! (laat je nog eens weten hoe jou dat bevalt?) en wow, een leuk berichtje door Fleur op je blog. ('t Zal nog heel lang duren voor de Polletjes zo volwassen zijn, dat ze dat voor mij willen doen!)

  Groetjes, geniet van dit mooie nieuwe levensjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb tijdens de dagen in Limburg 1 boek gelezen erop, en dat beviel prima. Lekker lichtgewicht dat dingetje en het is toch wat anders dan een boodschappenkratje vol met boeken ; )

   Verwijderen
 10. Lief van Fleur,hè. Ik hoop dat je fijne dagen hebt gehad. En nu weer genieten van thuis.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...