zaterdag 18 augustus 2012

Véél te warm...

Oh jee, daar héb je weer zo´n Hollansche klager... dit weer is voor mij absoluut niet goed. Veel te warm  helaas.

Ik heb de neiging tot migraine. En als het dan zo heet is kom ik daar ook niet onderuit. Nou ja, bijna niet dan. Ik slik medicatie ervoor en dan lukt het me nog aardig op de been te blijven.

Vanochtend heel vroeg de boodschappen gedaan. Verder wat gewassen, gestreken en was opgehangen. Even de stofzuiger door het huis, dat was wel weer nodig. Gisteren kwam dat er ook niet van, vandaar.

Nu moet ik alleen nog het gras maaien. Het is lang en daar erger ik me groen en geel aan. Maar het zal toch écht tot vanavond moeten wachten. Voor nu heb ik de konijntjes er maar op gezet. Misschien helpt dat nog een beetje ; ))

De was hing ik aan de droogmolen en die heb ik zó neergezet dat het een soort parasol voor de konijntjes werd. Ook hebben we flessen met water ingevroren en daar handdoeken (oude dan hè..) omheen gerold. Deze bij de rennen in gedaan en kijk nou!
Dwarrel heeft eigenhandig de handdoek een stukje afgerold en ligt heerlijk tegen de koude fles aan te slapen. Hoe schattig is dit...

15 opmerkingen:

 1. Ach we klagen toch allemaal een beetje.Ik ga zo weer rustig buiten zitten ,maar wel met een natte handdoek om mijn nek haha.Is gras maaien wel verstandig met deze brandende zon die er steeds is?? En wat een super leuke foto,een slim beestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo wordt je gras nog niet veel korter, haha!
  Maar wel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die konijntjes!!
  Inderdaad,véél te warm,loop hier ook al de hele tijd te puffen...Maar toch probeer ik te genieten,vanavond een lekkere bbq met mijn 2 kids,gezellig!!

  Liefs,

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou ja, klagen... het is gewoon een feit dat veel mensen niet tegen de hitte kunnen. ik functioneer ook niet naar behoren. Moest daarnet stoppen met stro laden... vind ik echt niet leuk maar mijn hart ging als een razende tekeer en ik begon sterretjes te zien...
  Nu ik weer een beetje tot rust gekomen ben gaat het wel weer.
  Ik hartje schaduw...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieve en slimme Dwarrel.
  Ja...het is een beetje veel warmte.
  Gordijnen en ramen dicht en in de schaduw blijven,dat
  is wat ik nu doe.
  Glaasje fris nat er bij,zo kom ik mijn tijd wel door.

  Fijn weekend
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah gossie, wat ligt ie er lekker bij! Wat een slim beestje! En wat een goede verzorging. Koude kruikjes goed verzonnen! Ik ben het met je eens wat de hitte betreft. Ik kan hier ook niet tegen en heb een mindere vorm van migraine maar ik stond er vanmorgen wel mee op. Benthe wil ook bijna niet lopen. Gelukkig is hier vlakbij een hondenzwemplaats en daar heeft ze het geweldig naar haar zin. Lekker in het water rennen met andere honden. Raakt ze toch ook wat energie kwijt. Morgen heb ik een proef met haar van de jachthondentraining. Dat wordt nog afzien. groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ach, alles "went". Hier hebben we deze temperaturen sinds 10 juni, dus al meer dan 2 maanden en geloof me op een gegeven moment hoef je het gras niet meer te maaien omdat het te droog is.de water rekening van deze maanden is 3x zo hoog als normaal en alles in de moestuin verbrand. Klagen kan wel maar helpt niet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh zelfs Dwarrel heeft het warm! Succes met de hitte!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OOOhh dat is trouwens wel erg goed van je om aan dat konijntje te denken...
  Hij kan geen kant op zonder hulp van mensenhanden...chapeau

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaha dit is migraine weer, ik ken het! Maar ik kreeg laatst de tip om een hoge dosis magnesium te gaan slikken dit schijnt goed te helpen, wie weet is dat wat? Je kunt het gewoon naast je medicijnen gebruiken.
  Sterkte morgen met nog meer hitte!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat een heerlijke knuffel zeg! Hij ziet er fantastisch uit en wat fijn dat hij jullie als bazen heeft dan wordt er goed voor hem gezorgd!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...