dinsdag 14 augustus 2012

Hier Tukker eventjes...

Oké, het vrouwtje is weer klaar met de gisteren gemiste blogjes te lezen, nu mag ik effies weer...

Gisteren had ik een topdag zeg! Ze begonnen hier thuis ´s ochtends ineens dat gele ding op wielen dat hier naast het huis staat in te pakken en dan moet ik erbij zijn hoor! Gelukkig ging de bench ook dat ding in en toen liep ik héél netjes naast de baas mee daar naartoe.

Een stukje rijden en toen mocht ik eruit. Eerst deden ze me de riem om. Was ook wel nodig, want ik rook water. En ik hoorde honden! Het bleek dat we in Zeewolde waren op het hondenstrand!!

Wow! dat was leuk zeg!! Bal mee en maar schooien dat ze ´m zouden weggooien in het water. Dat hielden ze best nog lang vol, maar op een gegeven moment hadden ze er genoeg van. Nou, ik nog niet hoor!! Kijk maar op deze foto´s:


Kijk! Mooi hè??

Hier waren ze een beetje lui, dus ik móest me wel even aanstellen...

Maar dat hielp niets, zie je me balen??

En toen gingen we weer dat gele ding in. Dacht ik toch maarzo dat we naar huis gingen, maar niets was minder waar! Op naar een ander strand. Eentje waar ze wat dichter bij het water konden komen met dat gele ding.

Ik had de knollen op. Lekker geslapen en toen ik wakker werd kreeg ik eten. Dat hadden ze meegenomen en ook voor zichzelf. Dat moesten ze eerst nog even klaarmaken op zo'n ding met vlammetjes. Het was toen heel stil op het strand en er kwamen vogels en zelfs een konijntje. Maar helaas, ik was te moe om daar achteraan te rennen...


Kleine baas was hier aan het eten, ik mag dan niet dichtbij komen... stom hè?

Ook dit strand was mooi, maar ik was heel moe...

's Avonds gingen we weer naar huis. Van de rit kreeg ik niets mee, ik sliep. En vandaag krijg ik tabletjes, want ik piepte van de pijn in mijn poten. Ook ga ik soms even lekker in de zon liggen. Fijn voor de poten! Ook kwam mijn nieuwe buurmeisje nog even langs. Ze is héél leuk. Beetje stilletjes nog, maar ik denk wel dat ze mijn vriendinnetje wordt!! Buuf en buum vinden haar ook heel leuk, gelukkig.

Nou, ik ga weer even slapen hoor. Het is niet handig met zulke stijve poten een stukje te schrijven. Tot ziens allemaal, en een poot van Tukker!!

19 opmerkingen:

 1. Hoi Tukker,
  Heeft het vrouwtje haar e-mailadres veranderd?
  Wil je het even aan haar vragen?
  Poot van Ram in Ravels.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het haar gevraagd hoor. Ze gaat effies op het adres kijken. Dat vergeet ze vaak, het adres wordt in haar privéleven niet gebruikt, vandaar. Sorry namens haar!

   Verwijderen
 2. Wat een mooi verhaal Tukker. Lekker dat je zo hebt kunnen zwemmen. Wel jammer dat je de volgende dag dan last hebt van je poten! Benthe houd er ook van om naar het hondenstrand te gaan en lekker met andere honden in het water te spelen. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. :-) groetjes Tukker van mij en van mijn vriendje Vito.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat was me het dagje wel Tukker!Lekker zwemmen en hollen ,maar wat naar dat je pootjes dan pijn gaan doen.Beterschap hoor.En wat leuk dat gele ding van je baasjes .
  Een lieve aai voor jou en de groetjes aan het vrouwtje.
  Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn voor je, Tukker, dat gele ding waar je mee naar strandjes kunt gaan. Beterschap met je pijnlijke poten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je dit leuk geschreven,Tukker.
  Je hebt een verborgen talent.
  En je snuit op die ene foto vind ik toch zo lief.
  Wel vervelend van de pijn in je poten,maar wat ben je slim,
  om lekker in het zonnetje te gaan liggen,zodat je poten warmte en rust krijgen.
  Ik heb genoten van je verhaal.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hey Tukker, wat een fijne dag had je!!! een hondenstrand? dat ken ik niet (mijn baasjes ook niet denk ik), maar ja ik ben nog klein hé, 3 maandjes ben ik nog maar. moet wel leuk zijn. ik was gisteren ook weg met bazinnetje. na een half uur rijden mocht ik uit de wagen, ik was heel de tijd rustig op de achterbank blijven zitten. flink hé! bazinnetje had me meegenomen naar haar zus. die hebben een grote rechthoekige put in hun tuin, en die is helemaal vol met water. bazinnetje ging in die put, en ik zag nog enkel haar hoofd boven water uitkomen. bazinnetje gilde van de pret ondanks dat ze helemaal nat werd! en ik maar rennen, heen en weer, langs de boord, en kijken naar die grote blauwe plas.
  's Avonds als we terug thuis waren was ik ook helemaal uitgeteld! Woef woef (groetjes), Laini

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe oud is jullie grote vriend Tukker? Onze hond nu 5 jaar heeft ook regelmatig vermoeide en stijfe poten, en ik vind het zo sneu voor hem. Ik vraag me af of dit niet heel snel is. Een heerlijk leven heeft Tukker bij jullie. Zo zie ik het graag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tukker wordt 8 eind van deze maand. Helaas heeft hij H.D. Dit weten we al sinds hij 3 is. Gelukkig gaat het redelijk goed met hem. Dit dankzij goed voer en aangepaste beweging. Meestal gaat ie een keer flink rennen of zwemmen ( hij is nu eenmaal een overactieve hond...) en daarna weer een paar daagjes rustig aan. Gisteren ging ie wel erg uit z'n dak, dan moeten we met pijnstillers werken. Gelukkig hoeft dat nog niet altijd.

   Verwijderen
 9. Hey Tukker, volgens mij heb jij het zo slecht nog niet! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha die Tuk wat ziet t er daar weer gezellig uit met dat gele ding. Ik ben dan altijd nieuwsgierig waar jullie waren maar misschien wilt vrouwtje dat niet zeggen en dat is niet erg hoor. dikke knuffel van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We waren aan het Veluwemeer. Bij Zeewolde en later op een surfstrandje bij Hardewijk.

   Verwijderen
 11. Fijn dat Tukker met baasjes het goed hebben gehad en succes met de pootjes-en bijslapen-xxx-Sil

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zeg Tukker, als je weer met die gele Pino op stap gaat, rij dan even een rondje om en pik me op ... misschien durf ik dan samen met jou wel gewoon stoer te zwemmen. Nu even rustig aan doen hoor met die pootjes van jou. High five van Guusje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. He Tukker mocht jij fijn in een auto mee ? Ik moest de berg afrennen en toen ik een uur lang ballen uit de rijn had gevist, die er telkens weer in gegooid werden en die grote zwart witte beesten op afstand van mijn vrouwtje had gehouden, moest ik ook nog eens terug de stuwwal op! LOPEN! tjonge toen had ik ook de pijp wel leeg hoor en ging ik zo langzaam lopen dat mijn vrouwtje bijna van de fiets viel. Maar dat vond ze niet erg hoor! Ze weet ook wel dat ik graag wil maar ook niet meer zo goed kan. Toen ik thuis kwam mocht ik ook zo'n lekker snoepje waar je minder pijn van krijgt! Maar het was wel weer leuk, moeten we vaker doen!
  groetjes van Jutte

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat heerlijk een hondenstrand, dat zou mijn hond ook super vinden zeg!
  Wat leuk dat jullie het zo lekker hebben met pino!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leukerd is die Tukker toch. Heerlijk om er zo met Pino opuit te gaan, wij moeten helaas nog even wachten met onze kampeerbus, want hij staat nu in de garage. Zou leuk zijn om elkaar eens ergens tegen te komen, onze bussen zijn herkenbaar genoeg, dacht ik zo (en dan jullie met Tukker en wij met rooie Sam, kan niet missen).

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...