woensdag 8 augustus 2012

Writer´s block...

Ik wil zo graag weer iets met jullie delen. Mijn hoofd zit best een beetje vol maar ik vraag me af wat de moeite waard is om eens op papier te zetten... Ik zit hier achter m´n laptoppie die het eigenlijk niet al te best meer doet, maar ach. Als ik de oplader eronder leg en dan het scherm niet te ver open klap, kan ik alles wat ik neerrammel nog best een beetje lezen ; )

Nu nog een onderwerp. Mét dat ik hier zit zie ik uit mijn ooghoek een koolmeesje en een merel lekker smikkelen van de vlierbesjes in de boom die al rijp zijn. Eigenlijk moet ik een trap pakken om ze te plukken. Ze zijn heerlijk voor de jam, vooral met stukjes appel erdoor. Maar ik vind het zo zielig voor de vogels als ik ze allemaal pluk. Ik denk maar dat ik het nét als vorig jaar doe. Ik pluk wel wat langs de weg, tijdens een wandeling met Tukker...

Oei, het onkruid begint ook weer leuk te groeien tussen de steentjes. Bleh, moet ik weer. Misschien toch maar weer eens voer voor mijn andere blog. Elke dag een stukje, dan pest het me ook niet zo. Ook de buxus groeien weer aardig. Ach, zo zijn ze ook wel mooi, een beetje poezelig, nietwaar??
Ik had vanmiddag boodschapjes kunnen doen. Maar dan wil ik eerst een lijstje maken. Want zo na de vakantie is het errug handig op de knip te letten. En als je dan precies beschreven hebt wat je gaat eten en wat daar voor nodig is haal je in ieder geval niet teveel. Ik denk dat ik morgen me daar maar eens in stort. Jan is dan druk met opruimen van de schuur en zo blijf ik ook een beetje van de straat ; )

'k Heb hier een kopje heel lekkere thee naast me staan. En het kost helemaal niets! Ik had namelijk een tijdje terug een muntplantje meegenomen van de supermarkt. En toen dat te wierig begon te worden in de vensterbank in de keuken heb ik het in een oude wekketel gezet.
Nu pluk ik een paar takjes, prop het in een thee-ei en drink met smaak mijn vers gezette kopje verse muntthee! En voorlopig hoef ik daar eventjes niets bij, ook een erfenisje van de vakantie die paar kilootjes : (

Mét dat ik dit zit te typen bedenk ik me dat ik nog steeds geen leuk onderwerp voor een blogje kan verzinnen. Nou ja, morgen beter zullen we dan maar zeggen. Tot dan!!


10 opmerkingen:

 1. Is jouw e-mailadres veranderd? Mijn berichtjes komen niet door.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou hoor, ìk vind het een gezellig stukje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezelllig stukje hoor Trudy. En evengoed wat van je geleerd. Dat van dat thee ei en die munt plant vind ik een hele goede. Ik hou van munt thee en als dat dan uiteindelijk gratis is! Heerlijk, en een mooie plant en gratis thee. één probleempje ik moet een muntplant kopen en ik mag van mezelf voorlopig niets kopen dan wat ik absoluut nodig heb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien heb je een vriendin of buurvrouw die munt in de tuin heeft? Het spul stoeit altijd enorm uit en je kunt zó een stukje overplanten... succes!!

   Verwijderen
 4. En toch is het een leuk blogje geworden met van alles en nog wat.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mij betreft hoef je niets anders te verzinnen.Dit is toch gewoon een gezellig blogje !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke blog, en heerlijk, verse muntthee! Je hoeft 't niet eens in een ei te proppen. Gewoon takjes met blad in een hoog glas, heet water erover en laten trekken: klaar! Ziet er ook nog eens mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Trudy,
  Nou, ik heb het met plezier zitten lezen hoor. Zo op te schrijven wat er in je opkomt en dan die mooie foto´s van je buxus en je muntplantjes erbij, levert toch een mooi blogje op...
  Ik wens je nog een heel fijne namiddag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niet teveel nadenken waarover je gaat schrijven zie je wel, er rolt spontaan een blog uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk, muntthee. Ik doe altijd een paar takjes in een mok met kokend water, daar drink ik gewoon omheen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...