maandag 20 augustus 2012

Hoe het ging vandaag...

Wat is het toch fijn zo´n blog te hebben. Je schrijft je kriebels een beetje van je af en krijgt hele fijne reacites en steun. Ik kon er ook echt iets mee!

Zo heb ik Jan, die vanochtend toch stiekem een beetje nerveus was, op het hart gedrukt dat ik de telefoon in aanslag had. Hij kon dus altijd bellen bij calamiteiten...

Maar het verliep allemaal volgens plan. Vanmiddag om kwart voor drie stapte hij mijn groene autootje in, die speciaal voor hem naar het station reed (hij kent gelukkig de weg ; )) en hij verklaarde dat alles prima was.

Alleen jammer, zo zei ie, dat ze nog geen airco op school hebben. Maar dat komt er volgens hem nog aan. De werklui zijn nog bezig op school, vandaar. Wél hebben ze een digibord op school. En daar kun je prima film op kijken! Da's wel wat anders dan op een laptop, vorig jaar!

De eerste boeken zijn alweer mee naar huis. Het kaftpapier, zwart zoals altijd heb ik vanmiddag nog even snel in de plaatselijke boekhandel op de kop getikt. Dus hij kan zich fijn uitleven vanavond. Maar of ie daar nu zo blij mee is...


plaatje van www.

16 opmerkingen:

 1. Wat een opluchting dat alles goed is gegaan. Ik kan me de spanning goed voorstellen. Ook al zijn onze jongste zonen al 2x zo oud als de jouwe, bij onze bijzondere kinderen is niets vanzelfsprekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het zo goed is gegaan.
  Onze zoon ging vandaag voor het eerst naar de middelbare school, op de hoek van onze straat notabene. En zelfs dat vond ik al spannend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat alles goed is gegaan. Dan valt er een last van je schouders, hè?
  En dat kaften, dat ken ik nog wel. Dat deed ik altijd!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo zie je maar weer,alles komt op zijn pootjes terecht.
  En ja,boeken kaften is niet het meest leuke klusje.
  Ik zat ook altijd mee te kaften.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad spannend! En zucht kaften... Gelukkig is het bij ons pas over twee weken zover..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waarschijnlijk zitten jullie nu lekker samen te kaften. Heb ik gelijk of niet? Als je een beetje op mij lijkt vast wel! En heerlijk dat het goed is gegaan kan mama weer lekker slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat het goed is gegaan, zie je wel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn dat het goed ging! Morgen begint mijn jongste aan zijn Inkom, en wij zijn er niet. Vind ik toch wel vreemd, wilde 'm graag persoonlijk een leuke week toewensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pfff missie geslaagd !!!! :-)
  Wél erg stoer hoor helemaal in zijn uppie met de trein.
  Onze zoon (klassiek autisme) gaat nog steeds per taxi naar het cluster 4 onderwijs. Nog twee weken vakantie en dat is de start van het nieuwe schooljaar.
  Fijne avond !!! Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super dat de eerste dag zo goed gegaan is, dat geeft hem vast heel veel 'boost' voor komende weken en dat kaften ... dat ga ik hier morgenavond toch maar even snel doen, lijkt me beter :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kaften! Je hebt hem toch wel een beetje meegeholpen hè?!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn dat de kop er goed af is! Morgen weer...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn dat de eerste stap alvast goed verlopen is..! Oh ja, datkaften, dat moet hier ook nog. Gelukkig pas over twee weken.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh help, ik denk toch dat we wel een beetje harder zijn als ouders dan jullie denken... Jaaa, Jan heeft Jr. wel geholpen bij het eerste boek (hoe moest dat ook alweer pap?) maar de rest zal ie toch echt zelf moeten doen. De meisjes waren ook niet anders gewend, en dan kan ie wel de jongste zijn maar dan nóg...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. een goed begin is het halve werk hoor! lekker dat t goed ging dus :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...