zondag 5 augustus 2012

Hoe het was in Limburg??

Eerst maar eventjes weer 1 bladzijde uit mijn vakantieschrijfboek, daarna de uitleg:
Zoals je al ziet, ik was een beetje lui... 'k Had niet zoveel zin in ellenlange tekst en zo schreef ik toch alles op wat ik niet vergeten wou. O.k, een uitleg dan...

Via Duitsland gereden. Tsja, was eigenlijk niet de bedoeling, maar Jan mistte een afslag. En dacht dat de navigatie ons zó weer op het goede spoor zou brengen. Deed het ook, maar het was helaas allemaal iets minder mooi dan we gehoopt hadden. Nou ja...

Voordeel was dat we langs een D.M. kwamen. Wat is daar toch alles heerlijk goedkoop. En Mirte had nog doucheschuim tegoed van ons. Per ongeluk opgemaakt. We dachten dat ze het niet gebruikte maar ze bleek er erg zuinig op te zijn... oeps. Maar goed, we hebben het ruimschoots goed gemaakt. Flink ingekocht tegen kleine prijsjes. Daar moeten we maar eens vaker langs!!

Lekker kersenvlaai gekocht en gegeten. Ik was tenslotte jarig en we waren in Limburg. Hoeveel redenen heb je nodig...

Bovenop de Cauberg bevond zich onze camping. Mooi uitzicht maar wél een beetje veel wind. Een reden om op zoek te gaan naar een kleine partytent met zijwanden. Te gebruiken als afscherming voor de wind, maar ook handig als Pino even op stap gaat. Dan kan je de spulletjes daarin zetten. Ook makkelijk voor Tukker als slaapplek. We zijn er al eentje tegen gekomen op internet. Nu nog bestellen!

Op de camping waren we de kleinste. Er stonden veel knotsen van campers. Gelukkig kwam er zo'n beetje gelijk met ons nog een Vw camper aan. Wél wat groter maar we voelden ons toch iets meer thuis ; ))

Wat wás het stil zo met z'n tweetjes. Niet qua gespreksstof hoor, dat lukte wel. Maar het feit dat er niets te zorgen was, zelfs geen hond, maakte dat er zeeën van tijd was!

Gelukkig had ik mijn E-reader bij me. Nét gekregen en meteen al een boek uitgelezen. Heerlijk zo'n ding. Mooi licht in de hand en kleine bladzijden. Ik kan me als gevolg van mijn burn out, alweer lang geleden, nog steeds heel slecht concentreren. En dan is het fijn als je kleine bladzijden hebt!

Al met al was dag 1 geslaagd. Fijne en kleinschalige camping, Pino bij ons en héél prettig gezelschap. Over de volgende dag schrijf ik morgen weer verder. Vanavond komen mijn ouders even langs Fleur een fijne vakantie wensen en ik moet zo de koffie maar eens aan gaan zetten... tot morgen!!

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat jullie zo genoten hebben! Ook naar Thermae 2OOO geweest? Ik ben ook al volop in het vakantieboek bezig, lekker ontspannend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, daar zijn we niet geweest. We zaten er wél dichtbij, maar we hadden maar 1 dag. Ach, het Sanadome is voor ons ook redelijk in de buurt. Leuk dat je ook in je boek bezig bent!!

   Verwijderen
 2. Alsnog van harte gefeliciteerd. Ja, bij ons in Limburg komen veel mensen op vakantie. Woon zelf in het natuurgebied van Midden-Limburg en wij vinden het altijd fijn dat er zoveel mensen naar ons toe komen. Dat voelt heel rijk. Zelf woon je hier altijd en ga je op vakantie naar elders. Maar het is fijn thuiskomen.
  Nog heel veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Trudy,
  Wat een heerlijk verslagje van jullie eerste dag. Zal vast wel wennen zijn geweest, zo met z´n tweetjes. Jullie hebben altijd minstens twee van jullie kinderen nog thuis, dus heel wat reuring...
  Ik denk niet dat ik met zo´n E-reader overweg zou kunnen. Ik moet echt het papier van een boek kunnen voelen en ruiken... maar goed, als het voor jou werkt, dan is het helemaal geweldig natuurlijk.
  Ga nu snel je verslag van je tweede dag lezen...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...