zondag 8 mei 2011

Afkicken en verwend worden....

Moederdag vandaag! Elk jaar vind ik het wel leuk, hoor. Maar het kost me altijd heel veel energie niets te doen in het huishouden op zo'n dag. Dat zit er zó ingebakken bij mij, effe dit en dan nog effe dat, dat ik écht afkicken moet op Moederdag.

Maar dit jaar is dat anders. 'k Heb vanaf woensdag al een moederweek. Komt door mijn knie, die ligt nog steeds op een krukje. Dus nu wás ik al gewend aan het "niets" doen en dat maakt het allemaal een stuk meer relaxted...

Ik ben weer écht verwend dit jaar. Voor het sieraden maken iets uit te breiden heb ik een dremel gekregen. (Voor de leken... 't Is een soort klein boormachientje waar je mee kunt boren, schuren, polijsten en zelfs snijden.) Dus dat vergroot mijn mogelijkheden erg. Als ik nu een mooi steentje of scherfje heb of schelpen kan ik die zó bewerken dat ie verwerkt kan worden in een sieraad.

Verder kreeg ik nog een mooi gestoffeerd doosje met roosjes, met daarin 2 kleurtjes kant, bruin en roze en kralen in de vorm van witte ( zo één als aan dit kettinkje hangt, nét even gemaakt): en rode roosjes, uiltjes en hangertjes van baboesjka's. En een mooi tijdschrift, over... sieraden maken!

En dan nog dit cadeautje:
Het is een glazen pot met daarin benodigdheden voor het maken van American cookies. En een kaartje aan de deksel met daarop het recept. Nog even boter en een ei toevoegen en kneden en dan heb je het deeg voor heerlijke cookies. Leuk idee hè? ( Hebben de meisjes zelf in elkaar geknutseld, leuk budgetcadeautje misschien?)

We gaan zo nog even naar m'n moeder.( tot hier mam, even ogen dicht... ze leest mee...) Ik heb, net als andere jaren weer een mooie hangplant voor haar gekocht. Misschien wat saai, maar als je zulke knalgroene vingers hebt als mijn moeder is het altijd een geslaagd cadeau. Elke keer als je daarna komt is het wéér leuk te zien hoe ze het voor elkaar krijgt hem nóg groter en mooier te laten worden...

Nou moeders van Nederland - en daarbuiten-  veel plezier vandaag nog. Laat je verwennen, morgen mag jíj weer!!

14 opmerkingen:

 1. Klinkt tot nu toe als een hele gezellige dag. Geniet er maar lekker van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fijne moederdag en ik sluit me er bij aan, mooie ketting.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke ketting! Je bent ook heerlijk verwend. Geniet er maar van! Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een moois heb je gekregen, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie cadeautjes,zeg.
  Veel plezier er mee.
  Maar dat wel lukken,denk ik.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ben je toch heerlijk verwend vandaag. En ook fijn dat je er van kon genieten. Dat je nu niet het gevoel had van alles te moeten doen.

  Ik hoop wel dat het gauw beter gaat met je knie! Heb ik een post gemist hierover? Ik heb even blogstilte gehad door alle drukte hier. Hoop dat het goed gaat met je!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo, ik ben eigenlijk nooit zo van dat soort dagen, zowel richting mijn ouders niet, als ook hier in huis. Maar zoals jij vandaag verwend bent, dat is toch ook wel weer erg leuk. Vooral dat er echt je best gedaan wordt, om iets speciaal voor jou te geven. Leuk hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie ketting. En fijn dat het een geslaagde dag was.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. nou je bent goed verwend altijd leuk om in de watten gelegd te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi hoor! Ik kan het niet laten om toch gewoon de was te doen op Moederdag. Anders betaal ik op maandag de prijs...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je bent heerlijk verwend zie ik! Wat een leuk idee zo'n pot met ingrediënten en recept! Dat ga ik onthouden!

  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat originele en leuke cadeautje allemaal. Die zijn echt helemaal prachtig.
  een leuk en origineel cadeau is vaak moeilijk te vinden. Ik heb een cadeau tip. Enkele leuke Emailleschilden gevonden op www.ramsign.nl
  vond ze wel leuk alse tip om als cadeau te geven.
  Zoals ik heb laatst voor mijn zus, d'r nieuwe huis gegeven. Wat denk je zelf?

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...