vrijdag 13 mei 2011

Mediastilte en up-date give-away...

Vandaag heerste er hier in huis media stilte. Blogger had besloten het even niet te doen en ook onze t.v. had een off-day... U.P.C. Is hier in het dorp bezig z'n kabels aan het verbeteren. We krijgen binnen afzienbare tijd glasvezel (jaja.. zelfs hier...) en zij mogen niet achterblijven.

Dus waren er 2 dingen níet die anders voor mij zo gewoon zijn. Even op de laptop kijken of er al weer een nieuw berichtje is, en wat is er nu weer in 't nieuws.. Gaat zó vanzelfsprekend, vooral als je wat meer zít, zoals nu nog het geval is.

Ik zeg met nadruk...nóg want het gaat al best wat beter. Het lopen gaat nog wel met krukken maar ik gebruik ze meer als evenwichtsmiddel. M'n been is wat slapjes en daardoor zwalk ik nog een beetje. Mijn knie is nauwelijks meer dik, alleen nog wat stijf. Ik kan 'm nog niet helemaal buigen, is soms wat lastig. Geduld geduld... en dat is níet iets wat bij me past.

Gelukkig kwam Jan vanochtend met het idee ergens buiten huis te gaan lunchen. "Ben je er even uit", zei ie en ik vond het een heel goed plan. Heerlijk gegeten bij een pannekoekrestaurant en daarna, ja... ik kon het niet laten, nog even langs de kringloop. Weer wat kralen gescoord, een mand, een leuk doosje en een mooie schaal.

 En vanavond gingen Fleur en ik even naar de bieb. 'k Was een beetje door m'n leesvoer heen en gelukkig vond ik daar de nieuwste van Santa Montefiore. Villa Magdalena heet ie. Wij hebben sinds een tijdje een Toptitelkast bij de bieb. Daar staan de nieuwste bestsellers en die kun je dan 1 week voor 1 euro lenen. Ik denk dat ik dát wel ga redden deze keer...

Nog even een opmerking over m'n give-away... Ik was van plan maandag ( 16 mei) een naam te trekken. Ik had dit destijds vergeten aan te geven, dus bij deze. Als je nog mee wilt doen, 't kan dus nog...

13 opmerkingen:

 1. Fijn dat je er even uit bent geweest. Kan net voldoende zijn om er weer even tegen aan te kunnen. Kringloopwinkels zijn bij mij veruit favoriet!
  Ik doe eens mee met een giveaway: laat ik eens gek doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mis je het he, als blogger het even niet doet... Sterkte met de knie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het wat beter gaat. En wat een steengoed plan, dat lunchen! Beterschap verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig hè een bieb met toptitels; ik kan ze bij onze bieb zelfs online reserveren. Bieb inlopen, ophalen en weer naar huis ... lekker lezen. Fijn dat het met je knie al weer ietsie beter gaat. Groetjes en fijn weekend, Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig even er ' tussenuit' en lekker naar een pannenkoekenrestaurant....!!
  Heb je dan gewoon even nodig he. Lief dat Jan daar aan dacht!!!

  Dan...blogger...jeetje...ikdacxht ook "wat nu weer" maar gelukkig weer opgelost hoewel m'n post van gisteren spontaan verdwenen is.

  Trudy ik wens jeen een heerlijk leesweekend.
  Groetjes, Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die mediastilte had ik ook aan boord. Was zo blij eindelijk weer eens een berichtje te kunnen sturen. Maar goed, alles "doet" het weer. Mooi weekend en liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tja, zo zie je maar hoe afhankelijk we zijn geworden van alles wat we zo normaal vinden .... Veel plezier met lezen, da's ook een grote hobby van mij. Ik lees 't liefst boeken (thrillers of misdaadromans) van Scandinavische schrijvers.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, als we dan ineens niet meer ons mediagebeuren kunnen bedienen...dan zijn we even van slag,maar gelukkig was het mooi weer en heb je genoten van de lunch, heerlijke verwennerij, fijn dat het de goede kant op gaat.
  Nu even lekker lezen...doe rustig aan.

  Groetjes,Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Top hoor, lunchen buiten de deur, lief idee....en lekker! Gelukkig gaat het iets beter, geniet nu nog even van de rust. Fijn weekend en ik doe mee hoor aan die give away...
  groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geloof dat nog steeds niet alles is hersteld; er missen her en der nog berichtjes (en reacties).
  Ik vond het wel apart, zeker omdat het zolang duurde; je kon wel lezen, maar verder niets 'blogachtigs'. Het maakte mij althans even duidelijk hoe je er normaal gesproken mee bezig bent.
  Fijn dat het langzamerhand weer beter gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat irritant he dat die Blogs het niet meer deden. Er waren berichten verdwenen maar die zijn nu weer terug. Fijn dat t beter met je gaat.
  Als je iets lichamelijks hebt merk je hoe erg het moet zijn om constant iets te mankeren aan je benen of armen. Geniet lekker van je boek. Zoals je weet ben ik meer van de films maar o wat kun je dan genieten he? fijn weekend en liefs Hélène

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hier nog een blije blogger! Wat mis je het dan hè? De hele dag op de laptop gekeken of alles het weer deed. Dacht dat ik mijn blog kwijt was.

  Wat fijn dat het beter gaat. En wat lief van Jan om lekker buiten de deur te lunchen!
  Fijn weekend.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik was helemaal onthand, geen blogger! Jeetje wat was het saai zeg!
  En dan ook nog geen tv? Mens ik zou gek worden, oh erg hé hoe verslaafd kan je zijn hihi
  Blij dat het al weer wat beter gaat, goed te horen!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...