vrijdag 6 mei 2011

Stapel sieradenideetjes!

Vandaag heb ik de stapel tijdschriften en boeken tevoorschijn gehaald die ik heb over sieraden maken. Met m'n been op de stoel heb ik alle tijd om de hobby weer wat nieuw leven in te blazen. En hoe kun je dat beter beginnen door eerst eens inspiratie op te doen??

De tijdschriften stammen nog uit "de begintijd". Maar ook al is alles niet meer mode wat er in staat, ideetjes zat als je ze doorbladert.
En de boeken.... Sommige zijn al wat ouder, anderen heb ik pas gekregen/gekocht.
En eerlijk gezegd heb ik er nog steeds niet goed de tijd voor genomen om ze op m'n gemakkie door te nemen. Dus dat is dan een mooi doel voor vandaag. Het gevolg ervan zie je vanzelf weer verschijnen op m'n blog!!

Nog meer stapels bekijken? Klik hier even .... (Ik lees net op haar blog dat ze even gestopt is met "stapelen")

5 opmerkingen:

 1. dag Lieve Trudy,
  zo te zien gaat met je been nog niet zo goed...erg vervelend voor je, hoop dat je snel weer beter wordt.
  een "plus puntje" is dat je idd veel tijd "over" hebt, om dingen te lezen, of doen waar je vroeger niet zo veel tijd of zin voor had... dus: elke nadeel heeft zijn voordeel:)
  leuke stapel met heel veel leuke ideeen er in (denk ik), dus ben benieuwd:)
  wens je veel beterschap en ondanks je zere been toch een fijne dag:)
  liefs
  agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heej trudie je stapel is heerlijk lekker vol creatieve mooie dingen en ja in het zonnetje met de boekjes op schoot mmmmm best lekker en zeker nu je met je been zit heel veel sterkte en na de zomer stapel ik weer heerlijk mee, liefs Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Trudy, ik loop een tikkie achter met blogjes lezen en zie nu pas dat je even uit de roulatie bent. Hoop dat het snel weer opknapt en dat je er niet al te veel pijn van hebt. Toch is dit zeker ook een mooi moment om je even vol te storten op je hobby! Ik wens je veel creativiteit toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met je been omhoog, het lukt dus nogniet,kop op he, morgen een zonnige dag, zondag moederdag, jij moet wel verwend worden!!!
  De laatste stapel, na de zomer gaan we vrolijk verder.

  Groetjes en sterkte,Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je nu tijd hebt voor dingen waar je anders niet aan toekomt. Ik hoop dat je, als alles weer functioneert, daar nog steeds tijd voor vrij kunt maken. Zeker nu je ziet dat alles zonder jou ook wel draait (anders, maar niet slechter).

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...