zondag 8 juli 2012

Laatste week en give-away!

Zo, lekker even een dagje bijgekomen. Best veel dingen gedaan, maar niet alles wat ik van plan was...

Vanochtend is Jan vertrokken naar Pino. Vanmiddag moet hij late dienst draaien. Dus om kwart voor elf is hij weer thuis. Vandaag neem ik de tijd dus maar even om de boel eens lekker fris te soppen. Hoognodig is dat, na zo'n week waar andere dingen even voorrang hadden.

Deze week is voor mij de laatste week voor ik vakantie heb. Dat brengt extra veel afspraken met zich mee. Maar ach, dan weet je ook dat het vanaf volgende week gedaan is. Dan is het toch anders dan normaal. De laatste loodjes met vakantievoorpret in je achterhoofd : ))

Tussen de vele afspraken door wil ik thuis nog wat orde op zaken stellen. Kasten weer eens wat opruimen, administratie bijwerken, je kent dat wel. En natuurlijk gaat het werk buiten ook gewoon door. Jan is momenteel even buiten zicht, dus die dingen komen even op mij neer. Gelukkig kan Jr. me soms met de té zware klussen helpen!

En dan was daar nog iets anders wat nog aandacht behoefte. De give away die ik een aantal berichten geleden al aankondigde.

Ik zie op steeds meer blogs leuke gehaakte dingen langs komen. Nu heb ik een tijd geleden op de kerkemarkt hier in het dorp een leuk boek op de kop getikt. Deze:




Uit het jaar:





Hoe retro is dat?? Nou, zó retro:









Leuk toch? En daarnaast staan er ook nog leuke pannenlappen, eiwarmers enz. in. Ook een stukje waarin alle steken worden uitgelegd ontbreekt niet.

Ben je al een beetje enthousiast? En ben je volger van mijn blog? Laat dan een berichtje achter hieronder. Als je deze give away ook nog wil linken naar jouw blog zeg ik daar geen nee tegen ; ) Succes!

Enneh oh ja... aankomende zondag laat ik weten wie er gewonnen heeft!


(Ik keek net eventjes op mijn dashbord, en raad eens wat daar tevoorschijn was gekomen?? 13 reacites die ik een tijdje geleden kwijt was! Ik heb ze alsnog geplaatst. Voorlopig laat ik de moderaten maar eventjes uit staan, even kijken hoe dat bevalt...)

14 opmerkingen:

  1. ik had in die tijd m'n eigen bikini gehaakt, hihi, succes met de give away, leuk idee, ik doe niet mee hoor, maar geniet ervan , liefs marion

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, mijn moeder haakte ook ooit eens een bikini voor mij. Voor zonnen was ie prima hoor, alleen bij het zwemmen werd ie een paar maatjes groter :o

      Verwijderen
  2. Leuk he, ben ook zo dol op die oude haakboeken!
    Jij bent reacties kwijt, bij worden de volgers opgegeten ;-)))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou daar wil ik wel aan mee doen. Het meisjespakje met hoedje is dan een van de eerste dingen die ik ga maken voor mijn kleindochter Lana

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wil ook graag een kansje wagen, volgster ben ik al ...
    fijne zondag

    Liefs
    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die kussens zien er heel leuk uit, maar ik haak niet (meer) ... dus doe ook niet mee ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Joepie,een toffe give-away,zeker nu ik ook gebeten ben door het haak-virus!! Dus...ik doe mee!!!Volger ben ik geworden (dacht dat ik dat al lang was ) en zet een linkje op mijn blog.En nu...ga ik beginnen duimen voor mezelf!

    Liefs,

    Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk boekje voor de haakliefhebbers.
    Ik haak allang niet meer,dus laat ik de Give Away graag winnen,door iemand die er graag mee bezig is.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Owww ik ben dol op zulke retro dingetjes. Ben nog niet zo lang aan t haken, en ook nog niet zo goed. Dus zo'n boekje zou ik heel goed kunnen gebruiken ;). Zulk spul verjaart gewoon nooit!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Trudy,
    Ik heb afgelopen maanden het haken helemaal ´herontdekt´ en ben dus heel blij met deze leuke give-away. Ik doe heel graag mee en ga snel een linkje op mijn blog zetten hoor.
    Ik wens je een heel fijne laatste drukke week toe, en geniet van de vakantievoorpret...
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat en leuk boek, en ik ben een echte haak freak dus ik waag een kans

    BeantwoordenVerwijderen
  11. :)) Leuk boek! Mijn haakwerk (deken) is af, dus ik wil heel graag aan iets nieuws beginnen. Wie weet staat er in dit boek wel iets leuks!! ;) En ging alles goed vandaag met wat je man aan de bus ging doen?! Leuk he zo'n bus!!! Succes deze week met alles wat je nog wil doen! Xx Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hahahha wat een leuk boekje zeg!!! En wat een leuk idee om er een give away van te maken!

    BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...