maandag 10 januari 2011

altijd leuk.

Ik vind het leuk om te koken. Heb er absoluut geen hekel aan. Misschien is het soms een beetje saai, want het móet natuurlijk elke dag. En soms is het lastig te verzinnen wat we weer gaan eten. Herkenbaar?

Daarom ben ik altijd dol op nieuwe recepten. Niet te ingewikkeld natuurlijk, het moet wel uitvoerbaar zijn in een bepaalde tijd, en betaalbaar niet te vergeten.

Begin van de maand komen altijd de magazines uit van A.H. (Allerhande) en van de Spar bij ons in de buurt (de Boodschappen). Ik ben er dan altijd snel bij. Want ze zijn voor mij dé oplossing. En nog gratis ook, want ik blijf toch een Hollandse...


A.H. zit niet bij ons in het dorp. Maar in een plaatsje verder wél. Tegenwoordig rijd ik even om en haal wat bonusaanbiedingen en neem dan gelijk 5 Allerhandes mee. Eén voor de buurvrouw, één voor m'n moeder, één voor m'n schoonmoeder, één voor m'n zus en natuurlijk ook nog één voor mezelf. Staat wat hebberig, maar ja, het is voor een "goed doel".

Als ik dan op woensdag het weekmenu samen stel, pak ik er vaak zo'n blad bij. Geeft inspiratie, en tesamen met wat "vaste"dingen die we eens in de zoveel tijd eten kom ik da toch elke week weer tot een gevarieerd menu!

1 opmerking:

  1. kijk ook graag in die bladen, en wat me aanstaat dat knip ik uit, een goed idee.

    Gr Stina

    BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...