vrijdag 7 januari 2011

Schatzoeken.

Ik ben gek op brocante spulletjes. Ik ga graag naar een rommelmarkt, en ook de kringloop is  een vast winkeladresje van mij. Vanochtend moest ik naar de haptonoom. En laat in hetzelfde stadje nou een hele grote kringloop zitten.. Daar moest ik natuurlijk even heen.

Altijd spannend als je binnenkomt. Ik was er al een tijdje niet meer geweest, en het voelt een beetje als schatgraven als je dan langs al die stellingen loopt. Ik ben niet zo kieskeurig als het om de stijl van de brocante gaat . Ik vind veel leuk. Of het nou 50-er jaren spulletjes zijn of uit grootmoeders tijd of wat landelijks, ik loop er al snel warm voor. Ook vind ik het leuk om oude kettingen te scoren, deze haal ik uit elkaar en daar maak ik dan nieuwe van. Maar dat laat ik je nog wel eens zien.

Vanochtend had ik beet! Eerst twee 50-er jaren soepkommetjes, Daarna een olielamp en toen nog een klein "plantenbakje". Helemaal tevreden kwam ik de winkel weer uit. Bij A.H. nog voorjaarsbolletjes gekocht voor in het bakje ( 2 voor €2,-) en op naar huis, waar ik het spul snel door een sopje heb gehaald en de bolletjes in het bakje heb geplant. Zie hier het resultaat:
Zeg nou zelf, leuk toch? En dit alles voor €8.15!

2 opmerkingen:

 1. Hoii Trudy,

  heb je blog gevonden en ga je volgen.
  kom je ook es bij mij kijken, leuk!
  wat een prachtige soepkommen, je heb echt leuke koopjes gedaan.

  Een goed weekend groetjes stina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geweldig, ik vind kringloopwinkelen nog altijd het leukste om te doen, liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...