zaterdag 8 januari 2011

AU!

Zaterdagmorgen 8.10: Vanochtend was het nog vroeg opstaan. Jan en Fleur moesten werken en Mirte heeft vandaag kassatraining, zij begint binnenkort aan haar eerste weekendbaantje. Om 8.00 moest Mirte weg  en haar konijn, muis (hij is grijs, dus vandaar), had nog geen eten gehad.Ik liep met een gevuld bakje en een flesje schoon water naar de deur en het volgende moment lag ik op de grond. Toch wel handig als je je voeten opbeurt bij de drempel...

Nogal beduust krabbelde ik overeind en kwam eerst even bij op de deurmat. Jan Jr. stond gelijk achter me en ook Fleur vroeg gelijk of het wel ging. Zelf weet je dat dan nog even niet.

Maar het viel gelukkig mee. Niets gebroken in ieder geval. Alleen.. een vinger die helemaal beurs is, een kapotte  knie en een vreemde streep bij m´n sleutelbeen, dit allemaal links. Ik ben op die kant gevallen. Rechts alleen schaafwondjes.

Gek hè, ik was deze week best bang om te vallen. Ik had een aantal mensen in m'n omgeving die dat overkomen was door de gladheid en ik dacht voorzichtig, anders gebeurt mij dat ook. Dan roep je het schijnbaar al over jezelf uit. En dan gebeurt het op zo'n stomme manier. Bah.

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke blog heb je! Ik ga je volgen.

  En een prachtige achtergrond. Op mijn weblog staan allemaal lieveheersbeestjes. Deze achtergronf heb ik niet gezien.

  Als je ergens bang voor bent, gebeurt het wel eens. Gelukkig valt het mee.

  Fijn weekend.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh dat was even schrikken! Gelukkig viel de schade mee !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hopelijk valt het mee voor je ja daar reken je niet op hé.

  Goed weekend groet Stina

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...