zaterdag 17 november 2012

Een beetje meer over mezelf.

Ik kreeg gisteren maarzo weer een award! Nu moet ik zeggen dat ik eigenlijk niet zo ben van de "onderscheidingen" maar toch neem ik deze graag aan. Al is het maar om de leuke vragen die erbij zitten en zo leren de lezers je toch net weer een beetje beter kennen. Komt ie hoor!

Ten eerste moet ik 11 dingen over mezelf vertellen:

Eerst maar eens over hoe ik eruit zie en dan over hoe ik denk/ben...

1. Ik ben 1.65 "lang", mijn schoonvader noemde me altijd kleintje en zo voel ik me ook al mijn hele leven. 'k Vind dat geen succes, dus ik draag vanaf m'n 16de al hakken.

2. Maat 40 heb ik, ook al zo leuk gemiddeld, maar ach. Ik zou best een paar kilo minder willen, maar daar moet je toch wel heel veel voor laten. En áls het dan al lukt om een paar maatjes kleiner te hebben is het zó moeilijk om het zo te houden... sjucht....

3. Een korte bob, zo draag ik m'n haar, niets bijzonders. Elke dag ff de föhn erdoor, ik zal nooit onverzorgd de deur uit gaan. Nee, niet voor een ander, puur voor mezelf.

4. Beetje sportief/klassiek zou ik mijn kledingsstijl willen omschrijven. Ik draag graag een beetje aardetinten, maar een spijkerbroek met knalrode pumps, daar ben ik ook niet vies van.

Genoeg over hoe ik er aan de buitenkant uit zie. Lekker belangrijk... Nu de binnenkant maar...

5. Mijn gezin en mijn kinderen, dat is m'n alles. Ik zorg graag. Oh ja, natuurlijk ook voor hond en de konijntjes van mijn dochters. Die adopteerde ik pas geleden. Ze zijn nauwelijks meer thuis, dus je moet wat...

6. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Ik hou niet van bla bla Leuk als iemand trots is op zichzelf, niets mis mee, maar je meer voelen dan een ander, ik vind het eng.

7. Ik woon op een prachtig plekkie. Puur geluk hoor. We kregen dit huis min of meer in de schoot geworpen. Er woonde een oude dame die bang was dat het geheel niet verkocht zou worden vanwege de asbest in het huis. Wij gaven aan daar wel weg mee te kunnen en een jaar later mochten we als eerste een bod doen. Bingo!

8. Ik ben graag een beetje creatief. Daar hebben jullie vast al wel het één en ander van gezien op m'n blog!

9. Oh ja, mijn leeftijd... 48 alweer, en hoe cliché... zoekende naar hoe ik verder wil. Maar eigenlijk hè, weet ik wel dat dingen op het juiste moment op je pad komen. Het enige wat ik nu zou moeten hebben is geduld en oog ervoor. En dan erop in gaan. Je hoort nog van mij!

10. Nog iets wat jullie niet weten :O Ik kom uit een familie van bloggers! Sinds gisteren blogt Mirte ook! Hier zie je haar blog, leuk hè?
Fleur begon vorig weekend, en dat bloggen ís me toch een potje besmettelijk... oei...

11. Ik ben nogal monogaam :O Ik heb een relatie van 31 jaar met Jan, mijn eerste liefde. Is bijna eng tegenwoordig, níet ;)

Poeh zeg, dat wordt een lang verhaal. Nog zoiets wat bij mij past. Ik klets wat af... vind ik niet altijd zo'n goede eigenschap. Ik denk wel eens: "Mens, houd die klep toch eens een poosje..."

Dan de vragen die ik mee kreeg...

1. Welke talen ik spreek? Nou, Nederlands natuurlijk, Engels, Duits (Dit alles wél op MAVO niveau hoor...) en Frans snap ik soms een heel klein beetje .

2. Waar ik 's nachts voor wakker kan worden gemaakt. Chocolade. Een goed diepgaand gesprek. Mooie rustige muziek, bijvoorbeeld van Celine Dion. Och, eigenlijk voor zoveel...

3.Over welk onderwerp ik graag blog... ik ga graag de diepte een beetje in. Ik heb een yoga verleden. Deed ooit een deel van een lerarenopleiding en leerde daar heel veel over het leven. Zó veel dat ik er nu nog steeds op teer. En het was 20 jaar geleden, kan je nagaan...

4.Favoriete t.v. programma... De wandeling. Ik ben dol op verhalen van "gewone" mensen en wat hun allemaal beweegt. Wát een inspiratie kan je daaruit halen!

5.Eén wens... geluk en gezondheid voor iedereen! Lekker cliché hè...

6.Eh... of ik wel eens wat win... Nou niet rechtstreeks, maar ik heb het gevoel dat het leven mij erg vaak laat winnen. Er komt van alles op ons pad, denk ik zo. Nu moet je het nog in de gaten hebben! Dit blog hielp mij daar erg bij.

7.Gezelschapsspellen doen we hier eigenlijk alleen op vakantie. Stom hè...

8.Kerst. Voor sinterklaas is er niet zoveel tijd ben ik bang. Mijn dochters studeren zich een slag om de rondte en dus hebben we de cadeautjes naar kerst verbannen. Maar helaas moet Jan dit jaar 2 late diensten draaien. En Fleur werkt tweede kerstdag ook. Dus moeten we het allemaal nog maar eens effies zien...

9.De mooiste plek in Nederland is hier vlakbij. Als je van Dieren naar ons dorpje rijd, richting Zutphen, dan kríjg je me daar toch een uitzicht op de Ijssel... Prachtig!!

10.De website die ik het meest bezoek... nou ja, ik ben nogal erg vaak ik Blogland te vinden. Ik vind het super hier en ben ook dol op mijn landgenoten. Dus ik ga de award doorgeven aan jullie allemaal! Gefeliciteerd!!

11 opmerkingen:

 1. Wat leuk om zo een beetje de "vrouw/moeder' achter jou te leren kennen.
  Ik wens je een fijn weekend, Trudie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk om teweten een fijn weekend ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, een kijkje achter de schermen. Grappig hoe het blogvirus zich zo verder verspreid. Mooi weekend samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om al die dingen te lezen. Aanstekelijk blog. Ik piep nog even bij Mirte om de hoek. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeg,ik geniet zo van je blogs en heb je een Award gegeven! Kijk even op mijn blog!

  Maar je hebt hem ook van Jedidja dus lekker dubbel...kun je nagaan! gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Da´s driebubbel, want deze had ik van Vlijtigmetzuinigheid... een record dus : ))

   Verwijderen
 6. Leuk slot! haha, nu moeten we allemaal aan de gang...
  Leuk dat Mirthe nu ook blogt. Ik mag de meiden hier wel waarschuwen... 'k Ga snel kijken bij haar . Veel succes op blogland verder ennne...gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aangenaam kennis te maken, leuk zo'n kijkje achter de gebruikelijke blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd! Wat leuk om zo wat meer over je te weten... Hahaha bloggen besmettelijk... ah... maar wel leuk en gezellig.

  Ik heb de Award ook gekregen, dus ik ga er binnenkort een blogje van bakken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha dat bloggen is dus echt verslavend ! Wat leuk. Die meiden van jou dus nu ook! Ga snel een kijkje bij ze nemen!
  En leuk hoor dat je wat over jezelf verteld en die awards hebt gekregen
  Liefs Erika

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...