maandag 19 november 2012

Twee ton!

Fleur kwam gisterenochtend beneden met het verhaal dat ze héél goed gedroomd had. Winston had bij ons voor de deur gestaan. Met een cheque. Ik vroeg een beetje door... Hoe was dat dan allemaal en wat gingen we er mee doen?

"Jullie gaven allebei meteen aan dat er iemand in dienst werd genomen om alles af te maken hier in huis" zei Fleur. Nou dat klinkt aannemelijk... Oh zou het dan misschien tóch vanavond??

Gisterenavond keken we natuurlijk eerst het verhaal van de boeren en hun dames. Dat was natuurlijk weer heel leuk en we waren eerlijk gezegd verrast dat Aard nog met z'n Jeanet was... Daarna kwam Linda in beeld.

Maar toen het nummer van de koffer van die avond in beeld kwam ging onze hoop op in rook. Helaas, 't was niet ons nummer, nou ja...


Hihi, nee hoor, dit ben ik niet ;) Gewoon een plaatje van het www...

Later op de avond zag ik op m'n laptop dat ik toch nog aan de twee ton was gekomen. Maar dan in pagevieuws op mijn blog! Wow! Weet je wel hoeveel dat is?? Elke maand stijgt mijn grafiek nog gestaag, ik ben er steeds weer verbaasd over.

Nou dames (en heren natuurlijk) DANKJEWEL voor de belangstelling van jullie voor mijn blog! Het maakt het extra leuk om te schrijven elke dag. Want ook al vind ik het zélf ook leuk dat ik onze gebeurtenissen hier op "papier" heb is er natuurlijk niets leuker dan dat je weet dat anderen ook zo nu en dan om het hoekje kijken!!

12 opmerkingen:

 1. Haha' wieweet valt de geldprijs de volgende keer bij jullie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk zo'n cheque wil ik ook wel ontvangen ;-) En super van je aanbod hoor, mijn haar en ik glimmen ervan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, precies hetzelfde zou ik doen met zo'n groot bedrag. En als het dan ook nog kon, namen we iemand een poosje in dienst om onze boodschappen te doen en gezond voor ons te koken, dan had ik heerlijk heel veel tijd om leuke dingen met de kinderen te doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet verkeerd,zo'n cheque.
  En Proficiat met zoveel bezoekers.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor, zoveel lezers. Het is je van harte gegund. Ik heb van de week al een paar keer geprobeerd te reageren maar toen werkte blogspot/internet niet mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou ja alleen al dromen over zo,n prijs is ook leuk......Toch?
  En ik ben niet de enige die je stukjes zo leuk vindt .........
  Liefs Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De belangstelling komt helemaal door je leuke manier van schrijven. En niet te vergeten jou belangstelling ( reacties) bij ons!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha, toch nog twee ton :)

  Maar dat is ook geen wonder, je verteld zo leuk en gezellig en herkenbaar... genieten bij een bakkie leut!

  Groetjes Puck

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, daar doen we het uiteraard allemaal voor ;-)
  Van harte!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Ben zó benieuwd wat je gaat schrijven...